Ломбардо - обзавеждане и мебели по поръчка

Съвременната мебел е достъпна до масовия потребител. Днес няма човешка дейност, която да не е свързана с мебели, които да подпомагат неговия труд и почивка. Тя се отличава с голяма функционалност, което казано накратко, означава максимална практическа пригодност в условията на нейната употреба. Това се осигурява чрез стриктно спазване на функционалните размери, избор на най-подходящите материали, оптимизиране на конструкцията на базата на необходимата якост, формо-устойчивост, трайност и устойчивост при експлоатация, точност на изработката и изящно оформление на външния вид на мебелите.

Производството на мебели по поръчка при новите условия на динамично развиващи се дизайн, техника, материали и технологии, изисква подобряване на професионалната подготовка на проектанти, конструктори, технолози и производители.

Мебели Ломбардо - Мебели и обзавеждане по поръчка

Кухни

alt

Богатият ни опит при проектирането на кухни по поръчка Ви гарантира, че ще намерим най-оптималното решение за пълноценното усвояване на кухненското пространство и същевременно ще придадем на кухнята Ви елегантна и модерна визия.

разгледайте

Всекидневни

alt

Възможностите, които предлага Ломбардо Мебели, за дневни по поръчка ще се впишат в цялостната интериорна концепция на Вашия дом, като същевременно ще му придадат неповторимост и уют.

 

разгледайте

Спални

alt

При нас Вие имате възможност да изберете гардероби и скринове, легла и нощни шкафчета. Предложенията на Ломбардо Мебели за Спални по поръчка ще задоволят и най-претенциозния вкус.

разгледайте

Детски стаи

alt

Детската стая е цял един свят, в който расте и се развива уникалната личност на Вашето дете. Нашите детски стаи по поръчка са създадени с въображение и креативност, с цел да задоволят както Вашите изисквания, така и на малките им обитатели.

разгледайте

Продукти в промоция

MW 21 IVS

TEKA TMW 18 BI
  Цена: 490,00лв.

Микровълнова фурна за вграждане в инокс (със защита от отпечатъци), с електромеханично управление, таймер, пет нива на мощност на микровълните, интегрирана въртяща се платформа и вместимост 18 литра поръчайте от тук.

вижте всички

Ние предлагаме още