Интериор и обзавеждане на къщи цени
Интериор и обзавеждане по проект за Къща

Интериорен дизайн за обзавеждане на къща

Когато дойде време да обзавеждате дома си, сте решили да си направите мебели по поръчка. Това е чудесно наистина, обикновено те са по-доброто решение, особено щом става дума за къща. Но изработката на мебели по проект все още не значи – ефективно интериорно решение, което съчетава удобство, красота и комфорт и превръща мястото от няколко помещения в любимото ви място за работа и отмора. Посъветвайте се с интериорен дизайнер преди да пристъпите към правенето на мебели по поръчка.

Защо е добре проектите за интериорен дизайн и мебели по поръчка да са направени от една фирма
Защото проектантите имат по-добра възможност да обмислят нещата в тяхната цялост, да коментират идеите си и така да създадат интериорно решение, естествена част от което са специално измислените мебели.

Поискайте специалистите, изготвили проекта за интериорен дизайн, да следят процеса на производство на мебелите
Още по-добре е ако всичко се случва в една фирма, както е при нас. В мебели „Ломбардо" имаме професионалисти, които се занимават със създаване на интериорен дизайн, 3D проект, проектиране на мебели, а след това и с производството им. Това е по-изгодно за вас не само финансово. Различните отдели са стиковани отлично. Специалистите от различни сфери работят заедно вече години наред. Възможностите за грешки са намалени драстично. Комуникацията е отлична. Вие по всяко време знаете докъде е стигнал проекта ви и какво още има да се прави. Резултатът от добрата съвместна работа на специалистите само в една фирма за интериорен дизайн и обзавеждане на къща е – красиви и уютни стаи и функционални мебели, които изглеждат добре и ще ползвате години наред.

Какви са спецификите при интериорен дизайн за обзавеждане на къща
Зависи за каква къща става въпрос – градска, селска, вила или за постоянно живеене. Обсъждайте всичко, което ви вълнува с интериорния дизайнер – от цвета на стените до вида материя на възглавничките за дивана. Има хора, които предпочитат всяка стая да е обзаведена в различен стил. Това е възможно решение за интериорен дизайн за големи по площ къщи. Други се придържат към класическото единно решение за целия интериор на дома. Съобразявайте се с това, което ви е харесва и е удобно за вас. Не робувайте на модните тенденции в обзавеждането и правенето на мебели по поръчка.

Защо да се свържете с нас
Предоставяме ви комплекса услуга: изработка на проект за интериорен дизайн; проектиране и изработка на мебели по поръчка, и доставката им.
Отлични професионалисти.
Голямо разнообразие от материали, цветове и текстури.

Свържете се с нас и поръчайте вашите мебели за къща.

Разгледайте нашата галерия с малка част от нашите реализирани проекти на мебели за къщи:

Дизайнерски мебели - 001Дизайнерски мебели - 002Дизайнерски мебели - 003Дизайнерски мебели - 004Дизайнерски мебели - 005Дизайнерски мебели - 006Дизайнерски мебели - 007Дизайнерски мебели - 008Дизайнерски мебели - 008Дизайнерски мебели - 009Дизайнерски мебели - 010Дизайнерски мебели - 011Дизайнерски мебели - 012Дизайнерски мебели - 013

 

Дизайнерски мебели - 014altaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltalt........................................................

 

Идейни проекти на мебели по поръчка - 001 Идейни проекти на мебели по поръчка - 002 Идейни проекти на мебели по поръчка - 003 Идейни проекти на мебели по поръчка - 004 Идейни проекти на мебели по поръчка - 005 Идейни проекти на мебели по поръчка - 007 Идейни проекти на мебели по поръчка - 008 Идейни проекти на мебели по поръчка - 009 Идейни проекти на мебели по поръчка - 010 Идейни проекти на мебели по поръчка - 011 Идейни проекти на мебели по поръчка - 012 Идейни проекти на мебели по поръчка - 013 Идейни проекти на мебели по поръчка - 014 Идейни проекти на мебели по поръчка - 015 Идейни проекти на мебели по поръчка - 016 Идейни проекти на мебели по поръчка - 017  Идейни проекти на мебели по поръчка - 019 Идейни проекти на мебели по поръчка - 020 Идейни проекти на мебели по поръчка - 021 Идейни проекти на мебели по поръчка - 022 Идейни проекти на мебели по поръчка - 023 Идейни проекти на мебели по поръчка - 024 Идейни проекти на мебели по поръчка - 025 Идейни проекти на мебели по поръчка - 026 Идейни проекти на мебели по поръчка - 027 Идейни проекти на мебели по поръчка - 028 Идейни проекти на мебели по поръчка - 029 Идейни проекти на мебели по поръчка - 030 Идейни проекти на мебели по поръчка - 031 Идейни проекти на мебели по поръчка - 032 Идейни проекти на мебели по поръчка - 033 Идейни проекти на мебели по поръчка - 034 Идейни проекти на мебели по поръчка - 035 Идейни проекти на мебели по поръчка - 036 Идейни проекти на мебели по поръчка - 037         

 

 

 

Мебели по поръчка от Ломбардо
Банер