Кухни по проект с мдф фолио
Кухни с мдф фолио врати

Кухни с мдф фолио врати по проект –
страхотен дизайн, оптимално съотношение между качество и цена

Какви са предимствата на кухни с мдф фолио врати по проект

Удобна, практична, лесна за поддръжка, красива, издръжлива, на прилична цена – това са вашите изискваня, когато търсите кухня. Ето защо ние, от мебели „Ломбардо”, ви предлагаме кухни с мдф фолио врати по поръчка:

•    Добре изглеждаща кухня на изгодна цена. В зависимост от желанията ви и бюджета, с който разполагате можем да ви предложим проектиране и изработка на мебели от пдч и мдф фолио врати. Изработката на мебелите изцяло от мдф и добавянето на фолио на вратичките на шкафовете също е практично решение. Можете да избирате между безброй цветове, шарки и мотиви.
•    Индивидуален дизайн. Това означава, че размерите и формите на мебелите ще са съобразени изцяло с пространството, с което разполагате. Освен това изображението на вратите от мдф фолио ще бъде предвидено още в най-ранния етап на проектиране и ще стане максимално ефектно.
•    Лесна поддръжка – мдф фолиото е много лесно за почистване и не изисква специални грижи.


Какви кухни с мдф фолио врати по проект ви предлага мебели „Ломбардо”

Ние работим с едни от световноизвестните производители на плоскости от пдч и мдф, мебелен обков и фолиа. Предлагаме ви около 400 различни цвята на пдч плоскости, над 3000 цвята на мдф плоскости, огромно разнообразие от щампи, цветове и мотиви на мдф фолиа.

Докато изработката на вашата кухня по поръчка е още на ниво проект, може да се експериментира с цветовете, комбинацията им и различните щампи и мотиви. Кои ще са най-подходящи зависи от стила кухня, който искате и не на последно място от големината на помещението, с което разполагате. Нашите дизайнери имат богат професионален опит и изключителна фантазия, така че – сигурни сме – ще останете доволни от тяхното предложение. То ще пасва както на самото помещение, така и на характера ви.

Какво включва предложението на мебели „Ломбардо” за изработка на кухни с мдф фолио врати по поръчка
•    Правим оглед на помещението и взимаме размери.
•    Определяме материала, от който ще бъде изработена кухнята. Обсъждаме с вас цветове и модели. (Предлагаме кухни по поръчка, изработка на кухни по проект на клиента или изработка на кухни по каталог.)
•    Изготвяме ви ценова оферта.
•    Изработваме проекта.
•    Произвеждаме мебелите.
•    Доставяме и монтираме кухнята ви.

Целият процес отнема между 20 и 30 календарни дни.
Свържете се с нас и поръчайте вашата уникална кухня на изгодна цена!

709

 

 

Мебели по поръчка от Ломбардо
Банер