Заоблени кухни от мдф гланц и мат
Заоблени кухни

Заоблени кухни по поръчка –
уникални, удобни, красиви


Какви са предимствата на нашите заоблени кухни по поръчка

Този тип кухни все още са рядкост за България. Тяхната елегантност и красота определено ще ви очароват – достатъчно е да погледнете само няколко проекта на заоблени кухни по поръчка. Ние, от мебели „Ломбардо”, ви предлагаме да се запознаете с някои от предимствата им:

•    Оптимално използване на пространството. Вярно е, че всички кухни по поръчка могат да се похвалят с това предимство, но при заоблените може да се оползотвори по-добре не само пространството покрай стените, но и средата на помещението.
•    Удобство. При тях много лесно се създават различни зони в едно помещение, както и удобни ниши и кътчета за извършване на различни дейности.
•    Безопасност. Мебелите нямат остри ръбове, островите – работните плотове – са с приятна овална форма. Вратичките на шкафовете и столовете също. Ако имате малки деца или планирате скорошното им появяване, заоблена кухня по поръчка е перфектното решение за вас.
•    Елегантност, уют, спокойствие. Мебелите с овални форми придават допълнителна мекота и уют на помещението. Кухнята ви изглежда уникална и в същото време топла и приятна. Заоблените кухни са особено подходящи за хора с холеричен характер или с твърде много енергия, защото меките им форми и линии действат успокояващо.


Какви заоблени кухни по поръчка ви предлага мебели „Ломбардо”

Работим с най-добрите производители на пдч и мдф плоскости и мебелен обков в света. В каталога ни има над 400 цвята пдч плоскости и над 3000 цвята за мдф. Сигурни сме, че ще намерите най-подходящата цветова комбинация за вашата кухня. Ние сме на ваше разположение за консултации и съвети.

Заоблени кухни по поръчка могат да се направят и от двата типа материал. Всичко зависи от вашите желания, от степента на влажност в помещението, както и от бюджета, който сте си определили.

Какво включва предложението на мебели „Ломбардо” за изработка на заоблени кухни по поръчка
Нашата цел е да проектираме и изработим за вас функционални и красиви мебели. Да създадем кухнята, в която ще готвите с удоволствие и която ще се превърне в любимо кътче на цялото семейство.

Изработката на заоблени кухни по поръчка е истинско предизвикателство за нашия екип и ние се заемаме с него с удоволствие и професионализъм:

•    Правим оглед на помещението, взимаме размери, избираме материала, от който искате да е направена вашата кухня.
•    Изготвяме оферта.
•    Консултираме ви при избора на цветове.
•    Правим идеен проект.
•    Изработваме вашите кухненски мебели.
•    Доставяме и монтираме вашата кухня.  

Свържете се с нас, ако искате най-добрата от всички заоблени кухни по поръчка!

 

alt

alt

alt

alt

 

 

Мебели по поръчка от Ломбардо
Банер