Проектиране на кухни софия
Проектиране на кухни

Етапи при проектиране на кухни от фирма „Мебели „Ломбардо”!

Запознайте се с етапите от работния процес при проектиране на кухни. Така ще се уверите, че всичко ще се получи както си го представяте.


Оглед на помещението и разговор с клиента. След като ни потърсите наш екип идва на място, за да направи оглед на помещението и да вземе размери. Възможно е да направим и снимки. Целта е да опознаем пространството и да се съобразим с особеностите му при изготвяне на идейния проект.

Наш специалист ще разговаря с вас, за да разбере какви са желанията ви. Уточнявате заедно материали, цветове, стил. Възможностите при проектиране на кухни са десетки, ако не и хиляди, важното е да изберете тази, която ще ви кара да се чувствате максимално комфортно и уютно във вашата кухня.


Изготвяне на оферта. Струва ви се, че мебели по поръчка – това е скъпо удоволствие, което трудно ще си позволите? Това не е точно така. Цената зависи от материалите, броя мебели, които трябва да се изработят, etc. Ние изготвяме вашата оферта напълно безплатно, съобразно всички параметри, изброени по-горе. След това я обсъждаме с вас. Ако излизаме извън бюджета, който сте си определили, можем да заменим някои материали и да потърсим компромисни варианти, които няма да се отразят (или ще се отразят минимално) на функционалността и срока на експлоатация на вашата кухня.


Създаване на идеен проект. Ползите от това да ви правят мебели по поръчка са много. Но най-хубавото е, че може да се нанасят корекции, докато не се получи точно това, което искате. Ние ви представяме идейния проект за вашата кухня (той се прави безплатно), обсъждаме го с вас и ако имате корекции, ги нанасяме.

След като одобрите проекта пристъпваме към изработка на мебелите. Предлагаме и домакински електроуреди на най-добрите световни марки. Можете да ги разгледате и да ги поръчате от нас. Колкото по-пълен пакет от услуги ползвате, толкова повече са ползите за вас – като цена и спестено време.
Ние доставяме готовите мебели и монтираме цялата кухня. Можем да монтираме и поръчаните електроуреди. Така вашата кухня ще е готова за ползване в рамките на 20 до 30 календарни дни.

Доверете ни се – ние сме спецове в проектиране на кухни и изработка на мебели по поръчка за кухни, спални, детски стаи, офиси.
Свържете се с нас по телефон, по имейл или чрез формата за запитвания.
Посетете най-удобния за вас офис-магазин на мебели „Ломбардо”, за да обсъдим съвместната си работа.

Разгледайте някои примерни проекти на кухни:

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

 

 

 

 

 

Мебели по поръчка от Ломбардо
Банер