Студио за интериорен дизайн, софия, цени
Интериорен дизайн

alt

 

Защо да ползвам услугите на фирма за интериорен дизайн?

Обзавеждането на апартамента, офиса, магазина или заведението ви може да изглежда много лесно. Просто избирате боя за стените, подходящи мебели, подреждате ги и сте готови. Вярно е, това е един възможен подход. Но за да не се окаже, че помещенията ви са просто складове за мебели, които обитавате, по-добре е да се доверите на специалисти. Вложението в услугите на фирма за интериорен дизайн ще ви излезе:

  • по-изгодно – интериорен дизайнер ще направи проект, съобразен с особеностите на конкретното пространство; майстори ще изработят вашите мебели по поръчка, а на ваше разположение ще е специалист, с когото да се съветвате за всичко. Така ще елиминирате всички възможности за грешки и недоразумения възможно най-рано, когато това няма да ви струва нищо.
  • По-удобно – няма да се грижите сами за всичко. Специалистите, на които сте поверили задачата да създадат интериор за вас, ще си свършат работата без да ви натоварват с ангажименти и преди да сте се усетили ще влезете в новото си прекрасно жилище.
  • По-перспективно – интериорният дизайнер ще вземе предвид факта, че имате хлапе, чиито нужди се променят и стаята за игра бързо и икономично трябва да се превърне в стая за учене и друг тип забавления. И това е само един пример. С помощта на специалисти в сферата на дизайна и производството на мебели по поръчка интериорът на вашия дом или офис ще бъде проектиран с мисъл за бъдещето.

Как да си избера фирма за интериорен дизайн

Не е достатъчно да напишете в Google „фирми за интериорен дизайн София” например. Услугите си предлагат десетки студиа, в много от тях работят отлични професионалисти и все пак – кое от тях е най-подходящо за вас?

Разгледайте портфолиото на избраната фирма. Помислете допадат ли ви като стил нещата, които са правили до този момент.

Обърнете внимание на това какви точно услуги предлагат. Изготвянето на идеен и работен проект за интериор е задължително преди да се продължи работата. 3D визуализация, която да ви даде ясна представа как ще изглежда помещението, също е неотменна част от услугите на всяка добра фирма за интериорен дизайн.

Проверете какви са допълнителните услуги, които можете да ползвате. Как предлага избраната от вас фирма да реализира готовия проект. Има ли опции да й възложите само част от работата.

След като сравните предложенията на няколко фирми за интериорен дизайн в София или в страната, изберете най-подходящото за вас.

С какво можем да ви помогнем ние – фирма за интериорен дизайн и производство на мебели „Ломбардо”

Ние сме екип с голям опит. Създаването на интериорен дизайн за нов дом, офис, магазин или заведение за нас е предизвикателство, вълнение и страст.

Разгледайте нашите портфолио.

Погледнете непременно какви са допълнителните услуги, които предлагаме. Производствената база за мебели по поръчка, с която разполагаме, партньорствата ни с многобройни мебелни фирми – всички наши предимства ще са във ваша полза.

Свържете се с нас за повече информация. Ние с удоволствие ще се срещнем с вас, за да обсъдим бъдещата си съвместна работа. 

alt

alt

 

 

 

 

Мебели по поръчка от Ломбардо
Банер