Интериорен дизайн цени, софия
Цени за интериорен дизайн

Въпреки че знаете всички предимства на това специалист да работи по интериорните решения за вашия дом,офис,заведение,магазин и да ги осъществи, ви притеснява един въпрос: няма ли да ви излезе много скъпо. За съжаление няма как да ви дадем точни цени преди да знаем какви ще са конкретните параметри на поръчката. Затова решихме да ви предложим да се запознаете с основните принципи на ценообразуване за интериорен дизайн. Надяваме се това да ви успокои и да ви накара да ни потърсите.

Безплатни са началните разговори и консултации до изготвяне на оферта за искания от вас интериорен дизайн. Затова наистина няма място за притеснения.

Кои фактори оказват влияние върху цената за изработка на интериорен дизайн

Сложността на проекта. Зависи от това дали искате нещо простичко за двете стаи и кухнята, които са със стандартни размери или ви трябва интериорно решение за голям апартамент, в който някои от помещенията са с по-нестандартна форма и размери или пък има ниши и скосявания.

Функциите на помещенията. Това до известна степен също определя сложността на проекта. Има разлика дали търсите интериорно решение за магазин, офис, ресторант, бар, хотел или лятна вила.

Обема на поръчката. Размерите на помещенията, броят стаи, които трябва да се обзаведат – всичко това оказва влияние върху крайната цена.

Степента на завършеност на проекта. Някои клиенти искат само интериорен проект. Други поръчват изработката и на работен проект с всички прилежащи към него чертежи и детайли. (ВиК, електроинсталации, etc.) Във втория случай цената, естествено, е по-висока.

Същата фирма ли ще реализира проекта или не. Ако поверите всичко – от създаването на идеята до пълната й реализация на една фирма, то естествено, ще платите по-висока цена отколкото само за изработване на интериорен проект. Но! Определено ще ви излезе по-евтино отколкото да правите всичко с различни подизпълнители.

Това са някои основни фактори, от които се влияят всички цени за интериорен дизайн. Свържете се с нас за повече подробности. Само ще ви напомним, че някои грешки излизат скъпо. По-добре е да се доверите на професионалисти. Срещнете се с нас, за да проведем началните разговори и консултации. Безплатни са до изготвяне на офертата.

alt

 

 

Мебели по поръчка от Ломбардо
Банер