Интериорен дизайн на апартаменти, цени, софия
Интериорен дизайн на апартаменти

Да се набележат идеи за обзавеждане на апартамент не е толкова трудно. Да се създаде интериорен дизайн, годен за обитаване и обживяване години наред, не е особено лесно. Съветваме ви да не се захващате сами с подобно огромно начинание. Потърсете помощ от професионалисти.

С какво можем да ви бъдем полезни ние

Студио за интериорен дизайн „Ломбардо” има опит в създването на интериорни решения, както за отделни помещения, така и за цели жилища. В екипа ни влизат специалисти с разнообразни умения и достатъчно професионален опит – всеки в своята област.

Консултираме ви, ако имате собствени идеи за обзавеждане на апартамент и ги превръщаме в проект.

Създаваме цялостна концепция и проект за интериора на жилището ви, въз основа на вашите вкусове, желания и начин на живот. Съобразяваме се не само с настоящите ви нужди, но ви приканваме да мислите в перспектива заедно с нас. Качествените мебели и красивото, функционално обзавеждане са скъпи удоволствия, които не сменяте често. Затова е важно те да ви служат вярно, да са ви удобни, да изглеждат добре, а не захабени и старомодни години наред. Един добър пример за това са мебелите в детската стая, които трябва да се променят в съответствие с нуждите на вашето бързоразвиващо се дете.

Произвеждаме мебели по поръчка. Така гарантираме качеството на вашето обзавеждане; произвеждаме го като спазваме точно предварително направения проект; не губите време да търсите готови мебели и да ги напасвате към помещенията; излиза ви по-евтино. (Пакетната работа на студио „Ломбардо” се предлага със специални оферти и добри отстъпки.)

Помагаме ви да подберете и да купите готови мебели, боя, домашен текстил. В случай, че решите да осъществите вашите идеи за обзавеждане на апартамент с готови мебели, позволете ни да ви помогнем. Ще ви консултираме по време на целия процес. Професионалният ни опит и партньорството ни с множество фирми в бранша ще ви бъде полезен. С нас ще избирате по-бързо подходящите за дома ви мебели, цветове, бои, текстил и ще платите по-малко. Офертата е добра, нали?

Работили сме по различни проекти за интериорен дизайн на апартаменти, но винаги спазваме два основни принципа:

  • Създаваме концепция за интериор, в който да живеете години наред, независимо от промените, настъпващи в семейството и живота ви.
  • Поставяме практичността и функционалността на първо място.

Обадете се или ни пишете, за да насрочим среща, на която да обсъдим вашите желания, процеса на работа, сроковете. Екипът на „Ломбардо” е готово да създаде вашия уютен дом.

 

Примерен проект за обзавеждане на апартамент в град София:

Примерен проект за обзавеждане на апартамент в град София, кв."Студентски град"

 

alt

 

alt

 

alt

 

alt

 

alt

 

alt

 

alt

 

alt

alt

 

 

Мебели по поръчка от Ломбардо
Банер