Интериорен дизайн и обзавеждане за къщи, цени
Интериорен дизайн и обзавеждане за къщи

С помощта на „Ломбардо” интериорът на дома ви ще бъде красив, удобен, ще пасва именно на вашия начин на живот и в дългосрочен план ще се окаже една много изгодна инвестиция.

Нашият екип от професионалисти в създаването на интериорен дизайн и обзавеждане на къщи ще ви консултира по време на всеки етап от работния процес. Предлагаме ви:

  • изработка на идеен проект;
  • проектиране и производство на мебели по поръчка;
  • помощ при избора и закупуването на готови мебели;
  • консултация при избора на настилки, мазилки, бои.

Основни фактори, с които се съобразяваме при изработката на интериорен дизайн за обзавеждане на къщи:

Функции на къщата

Има значение дали това е постоянното ви жилище, лятната/зимната вила, която посещавате 2 – 3 пъти в сезона или е къща за гости. При всички случаи избраният интериорен дизайн и обзавеждане на къщи с толкова различни функции, ще е съвсем различен. За постоянното жилище е много важен балансът между удобство и практичност; за вилата от особено значение са всички малки удобства и предразполагащата към почивка атмосфера. В къщата за гости са важни комофортът и ненатрапчивостта на външния вид на мебелите, приветливата атмосфера и лесната поддръжка.

Големина на семейството и начин на живот

Важно е да знаем колко души ще живеят в къщата, на каква възраст са, какви са интересите им, планирате ли семейството ви да нараства в следващите няколко години, обичате ли гости и партита или предпочитате тихие, уединени занимания. Благодарение на тази и още много допълнителна информация, ще създадем стаи и кътчета, в които да се чувствате удобно и спокойно.

Особености на изложението и терена на къщата

Какво общо имат тези подробности с вашия интериорен дизайн и обзавеждане на къщи въобще? Много. Цветовете на стените например. Ако стаята е с южно изложение и големи прозорци, и през цялото време е обляна в слънчева светлина, е добре стените да са в по-студен цвят. Това ще балансира обстановката и ще ви предразположи да се чувствате по-добре в помещението.

Бюджетът, с който разполагате

Разполагаме с производствена база, в която изработваме мебели по поръчка. Работим и с някои от най-добрите фирми за мебелни плоскости и мебелен обков в Европа. Цветовете и текстурите, между които можете да избирате при нас, са хиляди. Затова и можем да създадем и реализираме интериорен дизайн и обзавеждане на къщи с големи и с по-малки бюджети, без да правим компромис с качеството.

Елате в нашия шоурум, за да обсъдим как ще изглежда вашият дом.

 

 

Мебели по поръчка от Ломбардо
Банер