Интериорен дизайн за кухни
Интериорен дизайн за кухня

Кухнята все повече се превръща в център на дома. Готвенето се възприема все по-малко като задължение и все повече като начин за почивка и споделяне на хубави моменти с останалите членове на семейството. Затова и се променят новите идеи за обзавеждане на кухни.

Какво ви предлага студио за интериорен дизайн „Ломбардо”

Поверете обзавеждането на вашата кухня на специалисти. Вие ще решите дали имате нужда от помощ по време на целия процес или само за някои от етапите:

  • Консултации – ако вие имате идеи за обзавеждане на кухнята, споделете ги с нас. В случай на необходимост, ще нанесем корекции, ще ви предложим някои изменения във вашия план, за да се получи красива и функционална кухня.
  • Изработка на интериорен дизайн за кухня – ако искате, ще изработим целия проект и ще го осъществим.
  • Производство на кухненски мебели по поръчка – ще направим мебелите, които ви трябват, като се съобразим с конкретните особености на помещението.
  • Помощ при купуване на готови мебели, материали, кухненски електроуреди, съвети за избор на бои – ние познаваме своите колеги и партньори. Ще ви спестим време и средства, ако ни поверите закупуването на кухненското обзавеждане.

Специфики при изработка на интериорен дизайн за кухнята

На пръв поглед изглежда лесно да се дадат идеи за обзавеждане – кухни е виждал всеки. А и има няколко основни елемента задължителни за всяка една кухня. Трябва „само” да се подредят добре.

Когато става въпрос за изработка на интериорен дизайн за кухнята, помнете, че в основата му стоят три основни фактора – функционалност, практичност, уют.

Не е без значение дали помещението е по-малко или по-голямо. Има ли специфични ниши и чупки или не, каква е степента му на влажност. Влиза ли достатъчно светлина в него или ще трябва да се поставя допълнително осветление, което да работи и през деня. Искате да обедините дневната и кухнята или кухнята и трапезарията или ще бъдат разделени. Често ли готвите, голямо ли е семейството ви, колко са порастнали децата ви, в какъв стил е обзаведена останалата част от жилището.

Всичко това са изключително важни въпроси, чиито отговори трябва да имате предвид, ако сами осъществявате своите идеи за обзавеждане на кухнята.

Поверите ли изработката на интериорен дизайн за кухнята на специалисти, те ще имат грижата за всичко.

Свържете се с нас, за да обсъдим вашите идеи и желания. Не подценявайте ролята на професионалистите в интериорния дизайн, все пак става въпрос за дома, в който ще отглеждате децата си, ще си почивате, ще споделяте добро и лошо с любимия човек. Важно е да се чувствате максимално уютно и спокойно в него.

 Разгледайте някои примерни проекти на кухни:

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

 

 

 

Мебели по поръчка от Ломбардо
Банер