Идеи за обзавеждане на спалнята

Идеи за обзавеждане – спални за почивка от „Ломбардо”

Спалнята е специално място. Ако се обзаведе по подходящия начин, ако са избрани правилните цветове и материи, тя не е просто спално помещение. Превръща се в сигурно кътче, където можете да останете насаме със себе си, да се почувствате уютно и далеч от всички грижи и да обърнете внимание на партньора си.

Използвайте услугите на професионалисти, когато се заемате с тази трудна задача – проект за интериорен дизайн за спалнята.

Какво може да направи студио за интериорен дизайн „Ломбардо” за вас

Консултираме ви. Имате идеи за обзавеждане – спални сте гледали вече до припадък. Ние ще ви помогнем да подредите картинката, за да се получи интериорът, за който сте си мечтали.

Правим проект за интериорен дизайн за спалнята ви. Нашите дизайнери и проектанти са на ваше разположение. Те ще се запознаят с желанията ви, с начина ви на живот, ще огледат помещението и ще ви предложат свой вариант за обзавеждането му.

Изработваме мебели по поръчка. Имате щури идеи за обзавеждане – спални, които гледате в мебелните магазини, просто не ви грабват. Иска ви се вашите мебели да са по-различни, по-лични. Ние ще ги изработим за вас.

Помагаме ви при купуването на готови мебели, бои, кухненски електроуреди, etc. Можете сами да купите мебелите за вашата спалня, разбира се. Само че това ще ви отнеме много повече време и ще ви излезе по-скъпо, отколкото ако ползвате нашите услуги.

Студио за интериорен дизайн „Ева дизайн” работи със стабилни партньори в мебелния и строителния бранш и има договорни отношения за доставяне на кухненски електроуреди на най-известните световни марки. Ние знаем откъде да вземем вашите мебели и ползваме отстъпки, различни от тези за крайни клиенти.

Изготвяне на проект за интериорен дизайн за спалнята

Взимаме предвид особеностите на самото помещение.

Съобразяваме се с цялостния стил на обзавеждане в дома ви.

По време на подготвителната работа, докато говорим с вас, опознаваме начина ви на живот и трупаме идеи, не забравяме, че спалнята не е само място за сън. В нея четете, говорите с любимия човек, споделяте интимни моменти. Често това е и помещението, в което се намират гардероба и огледалото. Дори и в по-малко пространство могат да се обособят зони за различните дейности, които извършвате в спалнята.

Подбираме внимателно цветовите съчетания. Тяхното успокояващо въздействие е много важно за това да се чувствате добре.

Докато работим над вашия проект за интериорен дизайн за спалнята, ние обсъждаме и коментираме с вас направеното. След като вече сте одобрили всичко преминаваме към реализация на проекта или ви помагаме да го осъществите сами.

Свържете се с нас – студио за интериорен дизайн „Ломбардо”, ние няма да ви разочароваме.

Разгледайте примерни проект за обзавеждане на спални:

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

altalt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

 

 

 

Мебели по поръчка от Ломбардо
Банер