Интериорни решения за детска стая, цени
Интериорни решения за детска стая

Когато се стигне до идеи за обзавеждане на детска стая, родителите започват да се чудят. Дали да заложат на класическо обзавеждане или да се доверят на интериорен дизайнер, който ще им предложи нещо по-щуро и функционално.

Колебанията им са основателни.

Какво трябва да имате предвид, когато избирате между няколко интериорни решения за детска стая

Начинът, по който е обзаведена детската стая е от значение за развитието на детето. Цветовете, в които е решена, също.

Трябва да е практична – да има място за всички дрехи, играчки, книжки и те да са леснодостъпни за малкия човек.

Добре е да се чисти лесно и мебелите да са устойчиви на драскане, удари, разливане.

Детето расте бързо, нуждите му се променят, мебелите стават неудобни, кътът за игра трябва да се намали за сметка на къта за учене, четене, рисуване. Честата смяна на мебели е непрактична от финансова гледна точка.

Прекалено тематичните идеи за обзавеждане на детската стая, тип „Спайдърмен”, „Маккуин светкавицата”, „Пепеляшка”, омръзват твърде бързо. По-широките теми са по-подходящи. Например „футбол”, „космос”, „динозаври”, „наука”.

С какво можем да ви помогнем ние – студио за интериорен дизайн „Ломбардо”

Ще намерим ефективно решение на всички проблеми, поставени по-горе. Дали искате да ни поверите целия процес – от изработването на идейния проект до монтирането на мебелите – зависи от вас. Ние ще се радваме да помогнем.

Консултираме ви. Имате собствено виждане и идеи за обзавеждане на детската стая? Можем само да ви дадем професионалното си мнение и ако е необходимо, да коригираме нещата, докато са още на ниво проект.

Предлагаме ви интериорни решения за детска стая, направени от професионалист.

Нашите интериорни дизайнери могат да ви предложат гъвкави решения, съобразени с факта, че детето ви расте бързо и средата около него трябва непрекъснато, за да отговаря на нуждите му. Мебели, които се модифицират, зониране на пространството, посредством цветовете, възможност за лесни размествания и промени – добрите решения са простички и с перспектива.

Изработваме мебели по поръчка. Можем да реализираме всичко, което нашите дизайнери измислят. Ако имате готов проект за интериорни решения за детска стая и си търсите само изпълнител, ще направим и вашите мебели по поръчка.

Помагаме ви при избора и покупката на готови мебели. Студио „Ломбардо” е в партньорски отношения с множество фирми от мебелния и строителния бранш. Лесно можем да ви насочим към качествени и красиви мебели и да ви помогнем да ги купите на по-добра цена.

Поверете ни обзавеждането на стаята на вашето дете или ни позволете да ви помогнем да го направите сами! Студио за интериорен дизайн „Ломбардо” – вашият партньор в обзавеждането.

Разгледайте някои примерни проекти за обзавеждане на детски стаи:

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

 

 

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

 

 

Мебели по поръчка от Ломбардо
Банер