Интериорен дизайн за дневната, цени
Интериорен дизайн за дневната

Дневната отдавна не е мястото, на което се събирате цялото семейство, за да гледате телевизия. Особено ако жилището ви не е много голямо, в нея трябва да се съвместят по няколко дейности, извършвани от всеки член на семейството. Много често част от тази стая се превърща в домашен офис, друга част в кът за игри на най-малките. Понякога дневната и кухнята са свързани и тогава има да се решават един куп задачи, свързани с това как да бъдат отделени двете помещения, как да са максимално функционални и практични. Затова и да се нахвърлят идеи за обзавеждане – дневни е виждал всеки – е лесна работа. Но да се направи проект за интериорен дизайн за дневната, в която ще прекарате следващите години от живота си, не е толкова просто.

Поверете тази задача на професионалисти. Вижте и как могат да ви помогнат те.

Какво ви предлага студио за интериорен дизайн „Ломбардо”

Консултации без допълнителни услуги в случай, че искате да реализирате сами своите идеи за обзавеждане на дневни.

Изготвяне на идеен проект за интериорен дизайн за дневната.

Работен проект, както и производство на мебели по поръчка, с които улесняваме нашите клиенти по реализирането на техните идеи за обзавеждане на дневни.

Съвети при избирането на бои, настилки, etc.

Помощ при закупуването на готови мебели и кухненски електроуреди.

Дори да сте решили сами да реализирате своите идеи за интериорен дизайн за дневната, поверете ни търсенето и купуването на мебелите, подовите настилки, кухненските електроуреди. Ще ви спестим много време и още повече средства, защото познаваме бранша и работим с подходящите партньори.

Идеи за обзавеждане – дневни

Като основни насоки, бихме ви препоръчали да се фокусирате върху стил и мебели, които са не просто красиви, а отговарят на вашия начин на живот.

Помислете предварително за това какво обикновено правите в дневната. Съобразете се с това колко време всъщност прекарвате у дома.

Не се хвърляйте на ярки цветове и помпозни декорации.

Ако искате дневна, като от списание, фокусирайте се върху съчетанието на мебелите, цветовете, текстила. Не купувайте твърде скъпи мебели.

Поверете поне изработката на проекта за интериорния дизайн на дневната на специалисти. Не се притеснявайте да питате, да разказвате за начина си на живот и за това какво точно ви е необходимо, и да правите корекции.

Помислете дали да не поръчате мебели по проект за дневната. Особено ако има ниши със специфични размери или скосявания. Така ще е сигурно, че пространството ще е оптимално използвано.

Ние в студио за интериорен дизайн „Ломбардо” знаем колко е важно да се чувствате удобно в своята дневна и в нея да има място за всеки член на семейството заедно с любимите му домашни занимания. Свържете се с нас. Ще се радваме да ви помогнем.

Разгледайте примерни проекти за обзавеждане на дневната:

alt

alt

alt

alt

 

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

 

 

Мебели по поръчка от Ломбардо
Банер