Идеи за обзавеждане на офиси

Какви функции има интериорът на вашия офис

Мислите, че е достатъчно да имате много идеи за обзавеждане на офиси, за да се справите с тази трудна задача? Добро начало е, но не е достатъчно. Един красив офис, още не значи „място, на което служителите се чувстват добре и могат да работят спокойно”. А и естетиката е важна, но не е от най-важните неща за интериора на офиса. Той трябва да е:

  • Функционален – съобразен със сферата, в която работите. Ако на вашите служители им трябва повече тишина, спокойствие и неразсейваща среда, за да са ефективни, интериорното решение ще е едно. Ако служителите ви ще се занимават с дейност, която изисква повече творчество и креативност, то ще бъде съвсем различно. Понякога двете трябва да се комбинират.
  • Практичен. Важно е да се измисли как всеки един служител да има свое място, да са му осигурени оптимални условия за работа, към офиса обикновено е нужна зала за срещи, както и кухня. Това са все важни за професионалния и социалния живот вътре във фирмата места и интериорът им не бива да се пренебрегва.
  • Представителен. И не само пред клиентите, но и пред служителите ви. Добрите идеи за обзавеждане на офиси са подчинени на цялостната философия на фирмата.

Идеите за обзавеждане на офиси, които отговарят на всички тези изисквания, обикновено се създават и реализират от специалисти. За вас може би ще е трудно да се досетите сами за всички тези подробности, които няма как да се опишат тук. И ще усетите, че нещо липсва чак, когато влезете в новия си, красиво обзаведен офис. За съжаление тогава ще ви излезе доста по-скъпо да поправяте пропуските. Затова – поверете грижата за интериора на вашия офис на професионалисти с достатъчно умения и опит в областта. Ще ви излезе по-евтино.

Нашият екип, на интериорно студио „Ломбардо”, има в портфолиото си множество разработени и реализирани идеи за обзавеждане на офиси.

Как можем да ви бъдем полезни

Като консултанти – можем да ви консултираме по време на целия процес – от момента, в който ни покажете вашите идеи за обзавеждане на офиса ви до монтирането на мебелите.

Като изпълнители – изработваме идеен проект за интериора на вашия офис, изработваме мебели по поръчка за обзавеждането му или ви помагаме да купите готови мебели и се заемаме с подреждането, боядисването, монтирането и така, докато офисът ви е готов да приеме първите служители.

Обадете ни се и ни кажете какво искате да направим за вас.

alt

 

alt

 

 

Мебели по поръчка от Ломбардо
Банер