Интериорен дизайн на заведения
Интериорен дизайн на заведения

Всички идеи за обзавеждане на заведения трябва да се съобразяват с минимум три неща:

  • удобството на клиентите (освен, ако не е заведение за бързо хранене, където не искате да слагате столове, предразполагащи към заседяване);
  • удобството на персонала – ако на сервитьорките им е трудно да минават през оставените между масите пътеки или ако не е максимално добре направен маршрута от кухнята и бара до масите, персоналът ще се бави и ще се изморява бързо, а клиентите ви няма да са доволни;
  • идеята за самото заведение и какъв тип посетители искате да има в него.

И това далеч не е всичко. Ако се срещнете с професионалисти, с опит в създаването на интериорен дизайн за заведения, ще откриете колко още неща трябва да имате предвид. От цвета на стените и как ще въздейства той на клиентите ви, през ниски или високи да са масите, с каква големина трябва да са, колко далече една от друга, големи компании ли ще посрещате или малки, до какви да са лампите над бара – всичко е от значение за успеха на начинанието ви.

Консултирайте се със специалист, дори да сте в този бизнес отдавна и да сте имали винаги страхотни идеи за обавеждане на заведения. В нашето студио за интериорен дизайн работят професионалисти, които ще ви помогнат да доразвиете проекта и ако е необходимо ще нанесат корекции по него навреме. Намесата на специалист определено ще ви спести доста средства.

Екипът на „Ломбардо дизайн” ви предлага:

  • професионални консултации;
  • изработка на проект по ваша идея или по идея на наш дизайнер;
  • производство на мебели по поръчка, ако е необходимо или помощ при избора и купуването на готови мебели.

Защо да изберете нас?

Имаме достатъчно опит.

Обичаме работата си. Да създаваме интериорен дизайн за заведения, означава да създаваме места за щастливи срещи на много хора.

Подхождаме индивидуално към всяко място и взимаме под внимание вашите идеи. Така пространството се използва максимално практично, а вашето заведение е такова, каквото сте си го представяли, отразява вашето усещане за забавление.

В екипа ни има отлични проектанти и майстори за изработка на мебели по поръчка. Производствената ни база е модерна, а наши партньори са производители на качествени плоскости и мебелни обкови от цяла Европа.

Стабилната ни работа с множество фирми за строителни материали и мебели ни позволява да ви помогнем да купите бои, замазки и готови мебели на изключително изгодни цени.

Вие имате идеи за обзавеждане на заведения, ние знаем как да ги превърнем в страхотни места за забавление и срещи с приятели. Потърсете ни, за да обединим усилия в развитието на вашия бизнес.

 

 

Мебели по поръчка от Ломбардо
Банер