Избор на бои, настилки и осветление

Цветовете, осветлението, подът – те допринасят за уюта и атмосферата на дома ви. Правилният им избор обаче не е важен само поради тази причина. От него зависи трайността им, колко дълго време ще запазят добрия си външен вид, удобно ли ще се чувствате и колко време и средства трябва да отделяте за поддръжката им.

Вие можете да се справите и сами с избора на бои, настилки и осветление. Но ако позволите да ви помогнем, ще извлечете следните ползи:

  • По-качествен избор за кратко време. Студио за интериорен дизайн „Ева дизайн” работи от дълги години с най-добрите фирми – вносители и производители на бои, настилки, осветителни тела. Затова и бързо ще успеем да ви насочим към най-подходящите за вас като цена, качество и стил.
  • Информиран избор. Ще ви спестим нуждата да търсите информация за различните марки бои, за предимствата и неодстатъците на настилките. Ще ви обясним всичко необходимо, за да решите.
  • По-ниски цени. Има много причини, когато пазаруваме от ваше име, да получаваме по-ниска цена, отколкото бихте получили вие. Ние сме редовни клиенти на големите фирми, знаем кои продукти са по-евтини и качествени, ние самите можем да ви направим отстъпка, ако сте се възползвали от пълния ни пакет услуги.

Основни неща, които трябва да знаете при избора на боя

Боята се избира според състава си, вида повърхност, на която ще се нанася, степента на покривност, бързината на съхнене.

Ще ви обясним какви са предимствата и недостатъците на различните марки. Ще ви посочим подходящите бои в ценовия клас, който ви интересува. Ще обсъдим дали е необходимо да си купувате миещ се латекст например.

Основни неща, които трябва да знаете при избора на настилка

В различните стаи може да се сложи различен вид подова настилка. Най-добре е тя да се избере в зависимост от функцията на помещението. Трябва предварително да е ясно:

  • с каква степен на натовареност ще е пода;
  • ще има ли в жилището домашни любимци (тогава е препоръчително да изберете подова настилка, която не се драска лесно);
  • има ли в жилището малки деца и тежки ли ще са мебелите (и в двата случая е добре да се избере настилка, устойчива на механични въздействия);
  • колко е влажно помещението.

Основни неща при избора на осветление

Изборът на осветителни тела зависи от цялостното интериорно решение за едно помещение, както и от функциите, които трябва да изпълнява.

Ако изборът му е правилен, то може да създаде илюзия за по-широко и по-високо пространство, да ви създаде достатъчен комфрот, за да извършвате обичайните си дейности и да е икономично.

Посъветвайте се с нашите дизайнери и специалисти при избора на бои, настилки и осветление. Така ще имате красив, добре направен дом без да сте вложили в него колосални суми.

 

 

Мебели по поръчка от Ломбардо
Банер