Избор на електроуреди

Независимо дали сте възложили на нас да направим проект за интериорен дизайн на вашия дом,офис,магазин,заведение и да изработим мебелите или искате консултация само закупуването на вашите кухненски електроуреди – ние, от студио „Ломбардо”, сме на ваше разположение.

Каква е ползата ние да купим кухненски електроуреди за вас

Ще ви спестим време. Работим с най-добрите фирми, производителки на кухненски електроуреди – за вграждане и свободностоящи. Знаем какви са добрите и лошите страни на всяка една марка на българския пазар. Познаваме функциите и нововъденията, които правят фирмите и бързо ще ви ориентираме дали ще използвате всичко това или просто ще платите повече пари за безполезни екстри.

Няма да се налага вие да си намирате информация, да сравнявате цени, да търсите отзиви от други клиенти на същата марка. Ние ще ви информираме за всичко и така ще вземете информиран избор за по-кратко време.

Ще ви предложим оптималния вариант. След като сме наясно какво точно ви е необходимо, ще подберем тези марки и модели кухненски електроуреди, които смятаме подходящи за вас и ще ви помогнем да изберете измежду тях.

Ще договорим по-добри условия за покупка. Дългогодишното ни партньорство с фирми като „Тека”, „Франке”, „Аристон”, „Електролукс” и други известни марки, ни дава правото на преференциални цени. В добавка, ако вие се възползвате от пълния пакет услуги на нашето студио – „Ломбардо”, ние ще ви направим допълнителна отстъпка от цената.

Какво да имате предвид, когато решавате какви кухненски електроуреди са ви необходими

Помислете си колко често готвите и ще знаете дали ви трябва голяма печка с много функции или нещо по-скромно.

Не забравяйте, че понякога е по-добре да дадете повече пари, но електроуредът, който купувате да бъде икономичен и практичен. Това е дългосрочна инвестиция.

Обсъдете имате ли нужда от миялна машина. Съобразете го отново с начина си на живот, с това колко е голямо семейството ви и колко често ви идват гости.

Ако няма къде да простирате дрехите, така че да не заемат една-две стаи от дома ви, може би е по-добре да помислите за пералня със сушилня.

Мислете за покупката на вашите електроуреди като за улеснение на сегашния ви начин на живот, а не като за промяната му. Ние ще се погрижим за останалото.

Свържете се с нас, за да обсъдим какви електроуреди са ви необходими и ще желаете ли да ги доставим и монтираме във вашия дом.

 

 

Мебели по поръчка от Ломбардо
Банер