Ремонт и довършителни работи, цени, софия
Ремонт и довършителни работи

Екипът на интериорно студио „Ломбардо” знае колко досадни, отговорни и неотложни са различните ремонтни дейности и довършителни работи. Ние можем да създадем перфектният идеен и работен проект за интериора на вашия дом, но някой трябва да подготви жилището, офиса, магазина, заведението за неговото изпълнение.

Разполагаме с майстори, които могат да свършат това вместо вас. Спестете си време и пари и ни поверете отговорността. Ние ще се справим.

Ремонт и довършителни работи – какво ви предлагаме

  • Къртим, ако е необходимо. Изхвърляме строителните отпадъци.
  • Изграждаме нови стени – в случай, че проектът за интериорен дизайн, с който сте се съгласили, го изисква.
  • Ремонтираме и преправяме ВиК и електроинсталации.
  • Шумо- и топлоизолираме помещенията и полагаме замазка.
  • Шпакловаме, измазваме стените. Боядисваме ги.
  • Лепим плочки.
  • Поставяме гипсокартон, ако е необходимо.
  • Монтираме окачени тавани и дограма.
  • Извършваме допълнителни монтажни и ремонтни дейности в банята и сервизните помещения.
  • Предлагаме пренареждане, редене и циклене на паркет.

След като сме готови с работния проект, изготвяме и ви представяме оферта за предстоящия ремонт и довършителни дейности. Ще обсъдим с вас какво точно е необходимо да се направи. Вече ще разполагаме с цялата необходима ни информация за квадратура, обеми, количества, размери, както и с интериорния проект.

Защо ви препоръчваме да използвате услугите на едно и също студио за интериорен дизайн от началото до края?

По-качествен е крайният резултат. Специалистите в една фирма работят заедно от дълго време и познават особеностите на своята работа. Това им позволява да дават най-доброто от себе и да предоляват по-лесно непредвидените ситуации. От което печелите вие.

Всичко става по-бързо. Ако в едно студио са направили идейния и работния проект за интериор на дома ви, те вече разполагат с цялата информация, за да изготвят оферта за ремонт и довършителни дейности и да изпратят при вас бързичко подходящата бригада майстори. Съвсем различно ще е, ако трябва нови хора да се запознават с цялата информация. Това определено ще отнеме време.

Излиза ви по-евтино. Всяко студио за интериорен дизайн има отстъпки за пакетни услуги. И вие спокойно можете да се възползвате от тях.

Чувствате се по-спокойно. Най-добрите проекти и се получават като и идея и осъществяват на практика, когато има достатъчно добра връзка и взаимно разбирателство между клиента и екипа, който работи по поръчката му. А и още след като е готов идейния проект знаете какво да очаквате един от друг. Това допълнително улеснява работата, прави я по-ефективна и кара всички, но най-вече вас, да се чувствате по-спокойни.

 

 

Мебели по поръчка от Ломбардо
Банер