Офис обзавеждане по проект, софия, цени
Офис обзавеждане по поръчка

Офис мебели по поръчка –
за ефективна и приятна работна среда

Знаете, че офисните мебели трябва да отговарят на няколко основни критерия:

•    да са практични (да събират много неща; да са с удобно разпределение);
•    да са представителни;
•    да са удобни за работа (бюра; столове);
•    да се поддържат лесно.

Готовите модели не винаги отговарят на всички тези изисквания. В такива случаи, мебели „Ломбардо” ви предлага изработка на офис мебели по поръчка. Ще изготвим цялостно интериорно решение за вашия офис, така че на служителите да им е удобно и приятно да работят. Винаги, когато имате нужда от мебели по проект за нестадартни пространства, търсите по-нетрадиционен начин за обзавеждане на работни помещения или искате да създадете специфична атмосфера (щура и творческа; елегантна и луксозна; etc.), ние сме на ваше разположение.


Офис мебели по поръчка – ползи за вашия бизнес

Повишена трудоспособност на служителите.
Доказано е, че подходящата работна среда и атмосфера може да накара служителите ви да извършат истински подвизи на полето на труда. Ако обаче се чувстват некомфортно, цветовете ги подтискат, обстановката е стерилна, помещенията са претрупани с мебели и хартии и всичко е разхвърляно, не можете да очаквате кой знае какви резултати.
Ако инвестирате в офис мебели по проект и се консултирате с интериорен дизайнер, вашият офис ще е наистина удобен и уютен за всички.

Спестявате средства.
Наистина. Готовите офис мебели са скъпи и освен това в хаоса не е много ясно какво точно ви трябва, с какви размери да бъдат шкафовете, етажерките, бюрата. Често стават грешки и се оказвате с една излишна мебел в актива си.
В проекта ние включваме необходимите ви мебели, изработваме само тях и е ясно, че те пасват идеално на определените им места. Освен това купуването на парче винаги излиза по-скъпо от поръчката на по-цялостна услуга.

Подходяща атмосфера за вашите клиенти и партньори.
Когато е обзаведен с мебели по поръчка, вашият офис по-лесно и някак естествено предава идеята на вашия бизнес. Подчертава това, което е важно за вас. Създава се атмосфера, която лесно увлича вашите клиенти и партньори и ги кара да се чувстват добре в офиса ви. А така е доста по-лесно да се говори за бизнес, нали?

Предложението на мебели „Ломбардо” за изработка на мебели по проект включва:
•    Създаване на идеен проект.
•    Обсъждане на проекта заедно с клиента, изготвяне на оферта, нанасян на корекции.
•    След одобрението на идейния проект, определянето на материали, цветове и детайли се изработват мебелите.
•    Доставка и монтаж.

Обикновено изработката на офис мебели по поръчка отнема между 20 и 30 календарни дни.

 alt

 

 

Мебели по поръчка от Ломбардо
Банер