Спални от пдч по поръчка
Спални от пдч

Спални от пдч по поръчка
перфектният баланс между уют, практичност и цена

Перфектната спалня предразполага към почивка, изглежда уютно и в нея има удобни кътчета за различни дейности: разкрасяване, кипрене пред огледалото, романтични моменти, избиране на дрехи за деня, сън.

За да я имате, не е нужно да инвестирате големи суми. Ние, от мебели „Ломбардо”, ви предлагаме да изработим вашата спалня от пдч по проект или по каталог. Ще останете доволни и ще спестите средства, повярвайте ни.

Защо препоръчваме спални от пдч по проект

Пдч плоскостите са качествен материал. Той е издръжлив на експлоатация и натоварване, така че мебелите ще запазят дълго добрия си външен вид. Устойчиви са на влага – е, не се препоръчват за мебели за баня (освен ако не се погрижите водата да не пада директно върху тях), но се предполага, че вашето спално помещение е сухо и топло.

Разнообразие от цветове. Изработката на спални от пдч по поръчка предполага удовлетворяването на индивидуалните изисквания на всеки клиент за цвят, размери, форма, тип мебели. Ние разполагаме с над 400 различни цвята пдч плоскости и много добри специалисти по интериорен дизайн, които ще ви консултират при избора на цветове комбинации.

Лесна обработка. Пдч плоскостите са може би най-лесните за обработка от всички останали. Това ни позволява голяма свобода при избработката на спални от пдч по проект без излишно оскъпяване.

Изгодна цена. Цената на материала е доста ниска в сравнение с тази на мдф плоскостите, ратанът, бамбукът или масивната дървесина.

Наистина добър баланс между уют, практичност и цена. При спалните от пдч по поръчка това е много лесно постижимо. Ненапразно мебелите от този материал са най-търсените в икономичния ценови клас. Те са здрави и изглеждат добре. А спалните от пдч по проект изглеждат и още по-добре. Вие избирате как искате да изглежда помещението или ни се доверявате и заедно решаваме какъв да е интериорът. След това изготвяме оферта и я обсъждаме с вас.
По-ниската цена е заложена в самия материал и лесната му обработка. Можем да правим промени по идейния проект, докато не се поберем в определения от вас бюджет, без да допускаме радикални компромиси с основното интериорно решение.

Как да поръчам спалня от пдч по проект от мебели „Ломбардо”

Потърсете ни по телефона, изпратете ни запитване по имейл или през формата за контакт.
Посетете някой от офис-магазините ни. Там ще ви посрещнат нашите консултанти и специалисти. Можете да разгледате каталози, да видите мостри от пдч плоскости в различни цветове

alt

 

 

Мебели по поръчка от Ломбардо
Банер