Тапицирани спални по поръчка, цени, софия

Тапицирани спални по проект – за повече уют и комфорт

През последните няколко години тапицираните спални са изключително модерни. Те са красиви, елегантни, придават допълнителна топлина на помещението. Цените на готовите модели, които се предлагат, обаче са доста високи. А и много често имат поразително еднакво излъчване. Ако искате да обзаведете помещението в ретро стил, но държите и на тапицирана спалня, ще ви е трудно да си намерите готов модел.

Ние изработваме тапицирани спални по поръчка. В офис-магазините на мебели „Ломбардо” можете да разгледате мостри от различни материали за направа на спалнята и да изберете тапицерия. Наш специалист ще е на ваше разположение, за да обсъдите легло в какъв стил ще е най-подходящ за вашето помещение. Допълнително ще трябва да определите размерите (някои тапицирани спални по проект имат доста  нестандартни размери в зависимост от желанията на клиента и избрания стил).


Тапицирани спални по проект – какви са предимствата им

Уникален стил – вие го избирате така, че да пасне на вашето усещане за уют и комфорт. Можем да направим тапицирана спалня като старите кревати с табли, легло в стил рустик, модерно, с повече орнаменти, с по-малко орнаменти. Всичко зависи от вашите желания.

Подходящ цвят – тапицирани спални по поръчка означава спални, за които клиентът избира всеки детайл, включително и цвета. Готовите модели обикновено са в бежово, кремаво, черно, евентуално кафяво. Това, разбира се, са елегантни и в някои случаи практични решения. Просто вие може да искате спалня в синьо. Ние, от мебели „Ломбардо”, с удоволствие ще я изработим за вас.

Практична и красива тапицерия според вашия вкус – каква ще бъде дамаската на спалнята определя голяма част от цялостното й излъчване, а също и това колко лесно или трудно ще се поддържа. Чудите се дали да не използвате опцията за тапицирани спални по проект? Имайте предвид, че само в този случай ще можете да изберете стила, тапицерията и цвета, така че да ви харесват и да отговарят на бюджета ви.

Текстилни тапицерии (жакардови и какви ли още не), еко кожа – разполагаме с голямо разнообразие от дамаски.

Достатъчно места за съхранение и качествена изработка – повечето спални са с ракли и това е едно много разумно решение. При производството на тапицирани спални по поръчка можем да направим шкафове със специално разпределение. Гарантираме и качеството на изработката на таблите и подматрачната рамка.

Тапицирани спални по проект – от какво се определя цената

Определяме цената според дамаската и стила, в който искате да е изработена спалнята. От него зависи какви орнаменти ще има и колко сложно ще бъде производството.

Свържете се с нас, за да обсъдим изработката на вашата тапицирана спалня по проект.

Разгледайте една малка част от произведените ни тапицирани легла по поръчка:

alt

6

16

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

 

 

 

 

Мебели по поръчка от Ломбардо
Банер