Изработка на детски стаи от мдф
Детски стаи от мдф по поръчка

Детски стаи от мдф по поръчка

Освен да са функционални и красиви мебелите в детската стая трябва да отговарят на още едно задължително условие – да са здрави. Затова и плоскостите мдф са идеален материал за направата им. Ние, от мебели „Ломбардо”, изработваме мебели за детски стаи от мдф по поръчка вече години наред и ви гарантираме, че това е едно много разумно решение с голяма перспектива. Ако се спрете на него ще останете доволни.

Детски стаи от мдф по проект – какви са предимствата им

Обзавеждане с перспектива
Мебелите за детски стаи от мдф по поръчка се произвеждат лесно, могат да са на модулен принцип, така че да ги прегрупирате и променяте спрямо нуждите на детето си през годините. Съществуват и готови мебели за детска стая с подобни възможности, но те са доста по-скъпи, а и не е ясно ще намерите ли такива, които да покриват всичките ви изисквания. Тези мебели са изключително здрави, така че ще издържат различните модификации и експерименти, които малкият човек неизменно ще провежда с тях. Плоскостите мдф са устойчиви на влага и няма да пострадат от разлята чаша вода или сок. Предлагаме и огромно разнообразие от цветове – около 3000 различни разцветки са на ваше разположение. Единственият недостатък е чувствителността на материала към механични въздействия – надрасква се много лесно. Проблемът е решим, можете да го обсъдите на място с нашите специалисти.

Дълъг експлоатационен живот
Ние гарантираме перфектна и здрава изработка на нашите мебели за детска стая от мдф по проект.

Индивидуален подход към всяко помещение
Изработката на детска стая по проект дава това предимство – да обсъдите всичко с нашите дизайнери, дърводелци и други специалисти и да осигурите на вашето дете детска стая, в която да расте и да се развива спокойно.

Изгодна покупка
Обзавеждането за детски стаи от мдф по поръчка е по-скъпо от обзавеждането от пдч, но пък изглежда по-добре и е по-здраво. Чудите се дали да не купите готови мебели от мдф от магазина? Да, можете, но те няма да ви излязат по-евтино. Ние изготвяме предварителен проект и оферта, които обсъждаме с вас. Стремим се да балансираме между качество и цена – това е напълно възможно при изработката на мебели по поръчка. Така получавате практично и функционално обзавеждане, което отговаря на нуждите и характета точно на вашето дете и то на много приемлива цена.

Потърсете ни в удобно за вас време в някой от нашите офис-магазини, обадете ни се или ни пишете, за да обсъдим всичко, което ви вълнува по поръчката на обзавеждане за детска стая от мдф по проект. Ние сме на ваше разположение!

Разгледайте някои идеи за обзавеждане на детски стаи с мебели от мдф боя мат:

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

 

 

Мебели по поръчка от Ломбардо
Банер