Проектиране на детски стаи, софия
Проектиране на детски стаи

Проектиране на детски стаи

Доброто проектиране на детски стаи е истинско предизвикателство по няколко причини:

•    всяко дете е неразгадан свят – за него трябва да се сътвори удобно, уютно пространство, което да подпомага развитието му;
•    децата и нуждите им се променят бързо, а родителите не могат да си позволят да сменят мебели всяка година;
•    необходимо е решение, което да дава пространство, в същото време да позволява да се събират всички вещи, така че да са подредени и да са достъпни за детето;
•    важно е мебелите да са от здрав, не особено чувствителен към надраскавания и разливания на течности материал.

Ние, екипът на мебели „Ломбардо” винаги и с удоволствие приемаме това предизвикателство. Поръчките за проектиране на детски стаи са ни едни от любимите. Ето какво е необходимо да уточним при нашите предварителни разговори, за да сте сигурни, че ще получите най-хубавата детска стая за вашето хлапе.

На каква възраст е детето и какви са интересите му
Това ще определи зоните, на които е добре да се раздели детската стая – за учене, за почивка, за рисуване, за конструиране на разни неща, за четене, за игра. Ако вашето хлапе иска да го запишете на курсове по роботика, поощрете го и му създайте условия за подобни занимания и в къщи. Ние с удоволствие ще проектираме подобен кът.

Ако на детето ви предстои да тръгне на училище до година или две – може би е добре да помислим за мебели, които могат да се модифицират и да се превърнат от ниска масичка за рисуване в удобно бюро за първолак. Обсъдете подобни варианти с нашите дизайнери. Хубавото при проектиране на детски стаи и изработването на мебели по поръчка за тях е, че можете да мислите в голяма перспектива. Това вероятно ще ви коства малко повече пари в настоящия момент, но със сигурност ще ви излезе по-евтино отколкото да сменяте мебели всяка година.

От възрастта и темперамента на детето много зависи и избора на цветова комбинация за стаята.

Размерите на стаята и нейното изложение
Размери на помещението можете да ни дадете вие или да се уговорите с наш специалист, който да ги вземе вместо вас. Изложението на стаята също не е за подценяване. Стените, които са по-тъмни и слънцето не ги огрява добре, може да се боядисат в светли, топли цветове.

Материл от който ще бъдат изработени мебелите
При проектиране на детски стаи и производство на мебели по поръчка можете да изберете материалът, който е най-подходящ като качество, цена, устойчивост на механични въздействия. Нашите специалисти ще ви обяснят всичко за предимствата на различните материали и ще ви помогнат при избора.

Свържете се с нас, за да изработим най-хубавата детска стая за вашето дете.

Разгледайте някои примерни проекти за обзавеждане на детски стаи с мебели по поръчка:

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

 

 

Мебели по поръчка от Ломбардо
Банер