Боядисване на мдф, софия, цени, мдф мат, мдф гланц, мдф фурнир, фрезовани врати, огънати врати
Боядисване на мдф, софия, цени

Мебели Ломбардо е фирма която предлага боядисване на мдф плоскости на крайни клиенти и мебелни фирми.

Боядисаните мдф плоскости намират следното приложение: мебелни вратички, мебелни детайли, декоративни пана от мдф, фрезовани мдф врати, фрезовани кухненски вратички, интериорни врати от мдф, фрезовани интериорни врати, шкафове за баня, заоблени врати, декоративни мдф преградни решетки, фрезовани декоративни пана и др. Разполагаме с богато разнообразие от байцове за оцветяване на фурнира и над 3000 цвята за мат и гланц покрития.
Предлагаме боядисване на вашите детайли от мдф в три вида финишни покрития: мат, гланц и байц (фурнир).  Разполагаме с бояджийска камера, подготвително и склад за готови детайли. Работим с Kemichal S.r.l. италиански производител, повече от 50 години на бои и лакове за дърво.  Срок за изработка на детайлите е 15-20 калнедарни дни. Цветовете с които работим са основно по RAL и NCS, за цветове различни от стандартните се правят мостри по индивидуално задание. Работим основно с фабрично грундирани мдф плоскости, тъй като качеството на покритията е отлично.

Цените за боядисване на мдф се определят от цвета (наситените цветове са винаги по-скъпи), вида на покритието - мат, гланц, фурнир, както и от вида на детайла - сглобени, заоблени, фрезовани, двулицеви и т.н.т  Боядисване в перла, металик, състаряване, патиниране и др. ефекти, цени след запитване и конкретно избрани цветове.

Всички запитвания за цени и срокове за изработка, моля изпращайте на e-mail: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. или на тел: 0897 874 087 - Александър

 

 alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

 

 

Мебели по поръчка от Ломбардо
Банер