Дневни по поръчка
Обзавеждане на всекидневни по поръчка

Покажи ми дневната си, за да ти кажа какъв си! Дневната е онази част от жилището, която отразява Вашия вкус и житейската Ви философия. Копнежът за лекота, простор и непринудено общуване премахна преградите между кухнята и дневната и ги сля в приятелска прегръдка, която е центърът на съвременните жилища. Това е мястото за среща с приятели, за споделяне на най-съкровените желания с най-близките Ви хора или просто място за почивка, където да преоткриете себе си. Затова е важно дневната да приласкава с неподправено очарование и истински уют.

При проектирането на дневни ние се стремим да оформим едно плавно преливащо се пространство с изискана и стилна визия, като се вдъхновяваме от Вашата личност. Корпусната и мека мебел във всекидневната трябва да бъде съобразена с Вашите виждания за удобство и уют. Защото знаем, че дневната е онова пространство в жилището, което е пропито с духа и излъчването на собствениците. Само така се получава онази магия, която дава вкуса и аромата на домашното всекидневие.

Мебелите, които Ви предлагаме, ще бъдат изцяло съобразени с Вашите желания. Всекидневната е помещението в дома, където смело може да експериментирате със стилове, цветове и материали. Ако често посрещате гости, може да се спрете на топлите тонове, които предразполагат за приятни разговори и запомнящи се моменти. Мебелите, направени от масив или с фурнир, имитиращ дърво, внасят комфорт и придават на атмосферата във всекидневната уют и топлина. Модерните елементи – алуминиеви вратички, стъкла, метализирани корпуси, са за тези, които предпочитат новите, модернистични стилове, като хай-тек и минимализъм.

Нашите специалисти биха Ви посъветвали с помощта на цветовете да разделите всекидневната на две: в трапезарията може да заложите на веселите, ярки тонове, а мястото за отдих да е изпълнено в спокойни, хладни цветове, които предразполагат към релаксация. За да изградите един запомнящ се интериор, в който да се усеща собственият Ви почерк, изберете компонент, който ще се превърне в приковаващ вниманието акцент. Това може да е диванът, а защо не и камината, които ще изградят и оформят една цялостна концепция при проектирането и обзавеждането на Вашата дневна.

Възможностите, които предлагаме в Ломбардо, за дневни по поръчка ще се впишат в цялостната интериорна концепция на Вашия дом, като същевременно ще му придадат неповторимост и уют. Целта, която си поставяме, когато изработваме дневни по поръчка, е да уловим Вашата индивидуалност и да я пресъздадем с мебели. Във всеки проект на дневна ние влагаме дългогодишния си опит, иновативни технологии и креативност, които допринасят за уникалността на моделите.

alt

Разгледайте нашата галерия от примерни идейни проекти за дневни по поръчка:

 Идеен проект на всекидневна по поръчка - 001 Идеен проект на всекидневна по поръчка - 002 Идеен проект на всекидневна по поръчка - 003 Идеен проект на всекидневна по поръчка - 004 Идеен проект на всекидневна по поръчка - 005 Идеен проект на всекидневна по поръчка - 006 Идеен проект на всекидневна по поръчка - 007 Идеен проект на всекидневна по поръчка - 008 Идеен проект на всекидневна по поръчка - 009 Идеен проект на всекидневна по поръчка - 010 Идеен проект на всекидневна по поръчка - 011 Идеен проект на всекидневна по поръчка - 012 Идеен проект на всекидневна по поръчка - 013 Идеен проект на всекидневна по поръчка - 014 Идеен проект на всекидневна по поръчка - 015Дневна по проект - 001Дневна по проект - 002Дневна по проект - 003Дневна по проект - 004Дневна по проект - 005Дневна по проект - 006Дневна по проект - 007Дневна по проект - 008Дневна по проект - 009Дневна по проект - 010Дневна по проект - 011Дневна по проект - 012Дневна по проект - 013Дневна по проект - 014Дневна по проект - 015Дневна по проект - 016Дневна по проект - 017Дневна по проект - 018Дневна по проект - 019Дневна по проект - 020Дневна по поръчка - 021Дневна по поръчка - 022Дневна по поръчка - 023Дневна по поръчка - 024Дневна по поръчка - 025Дневна по поръчка - 026Дневна по поръчка - 027Дневна по поръчка - 028Дневна по поръчка - 029Дневна по индивидуален проект - 030Дневна по индивидуален проект - 031Дневна по индивидуален проект - 032Секция по поръчка - 033Секция по поръчка - 034

Секция по поръчка - 035

Секция по поръчка - 036

Секция по поръчка - 037

Секция по поръчка - 038Секция по поръчка - 039

Секция по поръчка - 040

Секция по поръчка - 041Дненвна по проект - 042Дненвна по проект - 043altaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltalt

 

Разгледайте нашата галерия от реализирани проекти за мебели по поръчка.

Можете да поръчате обзавеждане за дневни от нашия електронен магазин за мебели.

 

 

Мебели по поръчка от Ломбардо
Банер