Антрета по поръчка
Обзавеждане за антрета по поръчка

Независимо дали е малко или голямо, дали е част от дневната, или е обособено като отделно помещение, антрето е визитната картичка на дома Ви. В него посрещате и изпращате гостите си, а както е известно „по дрехите посрещат…”. Често входът към личния Ви свят не се отличава с голяма площ, а в него искате да поберете толкова много неща. От домакинските принадлежности, без които един дом не може, до онова палто, отдавна излязло от мода, което Ви е толкова любимо, че все не можете да изхвърлите. Да не говорим за старите играчки на децата Ви, които искате да запазите за внуците. Звучи ли Ви познато? Палта, шапки, чадъри и обувки (към които дамите имат особена слабост) – всичко това трябва да бъде прибрано в антрето, затова ние създаваме за Вас портманта, закачалки, шкафове за обувки, в които да съхранявате Вашите вещи. На късметлиите с просторни антрета предлагаме стилни и функционални гардероби, чието вътрешно разпределение ще бъде напълно съобразено с техните желания и нужди. С други думи, антрето трябва да бъде не само красиво, но и функционално. За да постигнете оптималната комбинация между красота и функционалност може да се доверите на екипа на Ломбардо, който ще реализира отлично Вашия проект за антре по поръчка.

Когато проектираме обзавеждането на антрета, ние залагаме на естетиката и ергономичността на мебелите. Изчистените линии, които са характерни за обзавеждането на антрета, съчетани с едноцветни стени, създават усещане за простор. Съвременните механизми, които използваме при изработката на антрета по поръчка, ги правят едновременно функционални и елегантни и максимално оползотворяват площта на помещението, за което са предназначени. Ако разполагате с голямо вътрешно пространство, хубаво е да предвидите няколко по-малки закачалки или една по-голяма. Когато се наложи да посрещате много гости, ще разберете предимството да имате достатъчно място, където да окачите връхните дрехи на Вашите приятели. Ако Вашето антре не е много обширно, можете да го обзаведете с по-малки шкафове и големи огледала, които визуално ще увеличат пространството.

Изборът на цвят е индивидуално решение. Богатата цветова палитра, с която разполагаме, ще задоволи всеки вкус, но ако имате малко антре, ние Ви предлагаме да се спрете на по-светлите цветове, които не само ще придадат на помещението свежест, а и ще подчертаят усещането за лекота и простор. Помещението трябва да е балансирано, което се постига чрез избягване на ярките, крещящи тонове. Гланцовите повърхности на мебелите също разширяват оптически помещението. Всичко зависи от Вашия вкус и фантазия. Материалите, които фирма Ломбардо предлага за изпълнението на Вашето антре по поръчка, са качествени и устойчиви на износване.

Разгледайте нашата галерия от примерни идейни проекти за антрета по поръчка:

alt

Антре по поръчка- 001 , Материал: МДФ мат, пано от МДФ с лазерно рязане, за дрехи и шкаф с заоблени краища за елегантен дизайн и изчистена визия на анрето
Антре по поръчка - 002, Материал: МДФ мат, Цвят: RAL 9001
Антре по поръчка - 003, Материал: ПДЧ, с огледало и двуреден механизъм за обувки
Антре по поръчка - 004, Материал: ПДЧ от Egger, цвят: Махагон
Антре по поръчка - 005, Шкаф за обувки с двоен механизъм, Материал: ПДЧ от Egger H1424( Бяло Рае) в комбинация с Egger U205 ( Капучино)
Антре по поръчка - 006, Шкаф за обувки с двоен механизъм, Материал: ПДЧ от Egger H1424( Бяло Рае) в комбинация с Egger U205 ( Капучино)
Антре по поръчка - 007, Плъзгащи врати с огледало, механизъм за обувки, осветление с мебелни лунички, Материал : ПДЧ, Цвят: Egger H1586 ST15 ( Парен Бук)
Антре по поръчка - 008, Плъзгащи врати с огледало, механизъм за обувки, осветление с мебелни лунички, Материал : ПДЧ, Цвят: Egger H1586 ST15 ( Парен Бук)
Проект на Антре по поръчка - 001
Антре по поръчка- 001 , Материал: МДФ мат, пано от МДФ с лазерно рязане, за дрехи и шкаф с заоблени краища за елегантен дизайн и изчистена визия на анрето
Проект на Антре по поръчка - 005
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt

 

Разгледайте нашата галерия от реализирани проекти за мебели по поръчка.

 

 

Мебели по поръчка от Ломбардо
Банер