Цялостни интериорни решения
Цялостно обзавеждане на дома

Да превърнеш едно жилище в свой дом, не е лесна задача. Домът е онова пространство, където Вашата личност неминуемо слага отпечатък. Той непрестанно се променя заедно с Вашето светоусещане, мечти и желания. Може да се каже, че Вие не изграждате просто интериор, а създавате един собствен уникален малък свят, в който се чувствате защитени и разбрани. Но домът не е само крепост, той е и място за споделяне и себеразкриване пред близки и любими хора.

Знаейки всичко това, ние Ви предлагаме да проектираме за Вас мебели по поръчка за цялостни интериорни решения, които ще Ви гарантират впечатляващ краен резултат и ще Ви спестят време и усилия. Нашата намеса ще е деликатна, защото се водим изключително от Вашите желания и представи за прекрасен и хармоничен дом. Ние ще се вдъхновим от мечтите Ви, защото искрено вярваме, че създаденият с общи усилия и любов интериор ще направи щастливи Вас и Вашето семейство.

Ние следим за Вас най-новите тенденции при обзавеждането, за да Ви изненадваме с актуални предложения, които ще внесат в дома Ви стил и виталност. Когато изграждаме цялостен интериор, се стремим да спазим както стиловите особености, към които сте ни насочили, така и да подчертаем всяко кътче във Вашия дом, да му придадем характер и да му вдъхнем живот. По този начин ние ще проектираме и обзаведем не просто жилище, а ще създадем жив организъм, материализиран от нашите знания и опит и инспириран от Вашата фантазия.

Материалите, които използваме при изработката на нашите мебели по поръчка и цялостни интериорни решения, са качествени и с дълъг живот. Ние не създаваме интериори еднодневки, а им оставяме потенциал да ги развивате според Вашите желания и вкус. Бягството от стереотипа, както и многото цветове и комбинациите между тях ще Ви помогнат да откриете себе си.

Често съвременното жилище не се отличава с голяма площ, а трябва да е максимално функционално, за да задоволи Вашите нужди. С опитното си око на специалисти ние виждаме скритите възможности, които ни предоставя Вашият дом и ще Ви помогнем да ги оползотворите пълноценно.

Добрият проектант и интериорният дизайнер насочват вниманието си към детайли, които останалите не забелязват или подминават като маловажни. Ние, от фирма Ломбардо, смятаме, че в проекта, който сте си избрали, няма второстепенни компоненти. За нас всичко е важно и всеки детайл е от значение.

Мебели Ломбардо е производител на мебели за цялостно обзавеждане на апартаменти. Предлагаме всичко за обзавеждането: кухни, спални, детски стаи, дневни, антрета. Към тях предлагаме и всичко свързано с мебелите и тяхното ползване: електроуреди за вграждане, свободностоящи електроуреди, аксесоари за кухнята, мебелни аксесоари и механизми, мивки и смесители, матраци и подматрачни рамки, врати и паркет и др.

Мебели Ломбардо е фирма за Цялостно обзавеждане, като освен изработката и монтажа на мебелите, ние предлгаме и всичко свързано с тях: фурни за вграждане, плотове за вграждане, миялни машини за вграждане, перални машини за вграждене, абсорбатори свободностоящи и за вграждане, хладилници свободностоящи и за вграждане, мивки за вграждане ( иноскови, гранитни, композитни), кухненски смесители, аксесоари за кухнята, матраци ( еднолицеви, двулицеви, латексови), подмтрачни рамки, интериорни врати ( по каталог и по поръчка ), паркет ( ламиниран или естествен трислоен дъбов и буков) и др.

Разгледайте една малка част от нашите Реализирани проекти за Обзавеждане по поръчка с дизайнерски и авторски мебели:

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

Разгледайте и нашата галерия от идейни проекти за мебели по поръчка.

 

 

Мебели по поръчка от Ломбардо
Банер