Мека мебел по поръчка софия цени
Мека мебел по поръчка софия

Мебели Ломбардо предлага изработка на мека мебел по поръчка както и внос на висок клас италиански дивани на водещи италиански производители на мека мебел. За модели, цени и дамаски заповядайте в нашият магазин в град София.

Меката мебел винаги е била съществена част от интериора, която му придава топлина и уют. Мечтата за приятната прегръдка на дивана вечер ни дава сили през дългия и напрегнат работен ден, а нашият верен приятел фотьойлът ни кани да погледаме заедно с него телевизия, да почетем любимата си книга или да послушаме хубава музика.

Когато се приберем вкъщи, ние можем да намерим уют и спокойствие в личния ни кът, където диванът е главен герой. Той е най-предпочитан от елементите на меката мебел, защото само мисълта за него те кара да искаш да поседнеш и да се отпуснеш, а наред с това повечето модели лесно могат да се превърнат в удобна спалня. Цветовете и формата на дивана можете да изберете според Вашия интериор.

Изборът на мека мебел зависи от това, къде сте решили да я разположите. За класическата гостна е подходяща група от дивани и меки фотьойли, на които лесно могат да се поберат всички членове на Вашето семейство или гостите Ви. За това помещение са особено подходящи диваните в английски стил, изработени от кожа или щампирана дамаска. За почитателите на модерните стилове са диваните и фотьойлите с по-изчистена визия или екстравагантна форма. Рустикалният стил изисква дивани и фотьойли с преобладаващи елементи от дърво и тъмна кожа.

Избирайки мека мебел за Вашия дом, Вие трябва да я съобразите с функциите и възможностите, които притежава проектът. Специалистите на фирма Ломбардо ще Ви помогнат да оптимизирате идеите си, като същевременно запазите основните характеристики, които искате да постигнете при избора на мека мебел. Ние, от Ломбардо, Ви помагаме не само да разгърнете вижданията си за идеалното обзавеждане, но и да постигнете оптималното съотношение между цена, качество, практичност и елегантен дизайн.

В съвременния интериор меката мебел се превръща в стилов или цветови акцент, който приковава вниманието върху себе си и отправя покана за приятни разговори и незабравими моменти. Комфортът и практичността излизат на преден план при новото поколение дивани. Вече не е от първостепенна важност диванът да запазва формата си след употреба, а напротив – колкото по-мек и обгръщащ тялото Ви, толкова по-добре.

Ние, от Ломбардо, Ви предлагаме разнообразен набор от мека мебел, който ще задоволи и най-изтънчения вкус. Не се съмняваме, че стилният дизайн и ергономичната форма на мебелите, избрани с нас, ще Ви завладеят от пръв поглед. Изберете лукса и комфорта, изберете Мебели Ломбардо.

Заповядайте в новият ни Магазин за да разгледате възможностите за поръчка на мека мебел в софия:

 alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

 alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

 

alt

Разгледайте предлаганите италиански дивани на водещи италиански производители тук: италиански дивани

 

 

 

 

Мебели по поръчка от Ломбардо
Банер