Мебели по поръчка цени
Мебели по поръчка - Цени

Цени на мебели по поръчка

-         какво влиза в цената при изготвяне на оферта от мебели „Ломбардо”

Наясно сте с всички предимства на производството на мебели по проект. Притеснявате се само, че цената им може да е по-висока и да не се вместите в определения бюджет. Няма как да намерите примерни цени на мебели по поръчка.

Свържете се с нас и ние ще ви изготвим безплатно индивидуална оферта.

Запознайте се с параметрите, които взимаме предвид, когато определяме вашите цени на мебели по поръчка.

Брой шкафове

Може да искате множество по-малки шкафове или по-малко, но пък по-големи. Какъв работен плот искате – остров по средата на кухнята или ще ползвате плотовете на шкафовете? Помислете за това предварително. Броят шкафове, които трябва да се произведат, влизат в ценообразуването.

Размери

Има пространства с много ниши и странни чупки, в които трябва да влязат шкафове и/или уреди с по-нестандартни размери. Дори да искате стандартни като големина мебели, размерите им влияят на цената.

Материали

Плоскостите пдч са по-евтини. Плоскостите МДФ имат повече предимства. Важно е от какъв материал искате да са направени вашите мебели по поръчка. Цветът също е от значение. Ако искате комбинация от плоскости пдч с кухненски вратички с мдф фолио с различен вид щампи, цената пък е съвсем различна.

Не подценявайте и избора на допълнителните детайли. От какъв материал ще са обковът, дръжките, пантите – всичко това влияе на цената.

Изготвянето на идейния проект е безплатно.

Можем да ви дадем цени на мебели по поръчка на клиента, за изработка по каталог или по наш проект. В трите случая ще има вариации в крайната сума.

На разположение сме за обсъждане на офертата. Ако се окаже, че не можете да влезете в определения бюджет, бихме могли да потърсим компромисни варианти от гледна точка на използвани плоскости, допълнителни елементи или цветове. Гарантираме ви, че в тези случаи търсим оптималния баланс между цена и качество.

Допълнително ще договорим доставката и монтажа на мебелите.

Важно е да знаете, че когато ви се изготвят цени за мебели по поръчка, по-пълният пакет услуги, които ползвате, ви носи повече отстъпки. Какво имаме предвид? Ако ние проектираме и изработваме вашите кухненски мебели например, а уредите купувате от друго място, ще имате повече разходи за доставка, монтаж, etc. Ние предлагаме домакински електроуреди на най-добрите марки в света. Ако поръчате цялата си кухня при нас, ще получите специална оферта, а и ще спестите много време. 20 до 30 календарни дни ще са ни необходими за цялостната изработка и монтажа. След това кухнята ви е готова за ползване.

Свържете се с нас, за да ви дадем вашите цени на мебели по поръчка!

Оформянето на конкретна ценова оферта на мебелите предварително е крайно неточно и некоректно. Цените на мебелите са тясно свързани с текущата цена на материала от който те ще бъдат изработени, механизмите които ще бъдат включени в изделието, както и конкретния размер на мебелите по поръчка.

Цените на Кухните зависят от:

1. Материала от който ще бъдат изработени мебелите.

Материалите с които работим са: ПДЧ- мат, ПДЧ -гланц, Акрилни плоскости, МДФ- мат, МДФ- гланц, МДФ- фурнир или Масив. Материалите могат да бъдат с различна страна на произход: немски, австрийски, италиански, словенски, турски, гръцки, български. По-скъпите плоскости са на немските, австрийските и италианските производители на мебелни плоскости. Такива производители са: Егер, Термопал, Кайндл, Крон, Водего, Салекс. По-евтините са на словенските, турските, гръцките и българските производители на мебелни плоскости. Такива производители са: Орма, Бучина, Акритас, Кроношпан, Габровница. Плоскостите могат да бъдат с различна дебелина, като най-изплозваните са 18мм, но съществуват и дебели като 20, 22, 25, 36, 39мм до около 60мм. Възможна е и комбинация(сдвояване) на две плоскости с еднаква дебелина както и сдвояване на плоскости са различна дебелина за по-голяма масивност и здравина на мебелите.

2. Механизмите които ще бъдат използвани за създаване на комфорта в кухнята.

За долен ред на кухнята могат да бъдат вградени следните мебелни механизми за кухни - кошници за бутилки със и без плавно прибиране, въртящи кошници, чекмеджета с плавно прибиране, приборници, кофи за вграждане, изтеглящи килери за пакетирани храни, плавно затваряне на вратите, алуминиеви кантдръжки, механизми за вграждане с пълно и с частично изтегляне, изтеглящи и въртящи модули, 1/2, 3/4, 4/4 въртящи кошници с шарнир, елипсовидна кошница за сляп ъгъл, механизми за вграждане с телескопичен водач, поставки за чинии и чаши с телескопичен водач

alt

 

 

 

 

Мебели по поръчка от Ломбардо
Банер