Блог за мебели и обзавеждане по поръчка
Права кухня по проект с МДФ гланц за видимите части

кухни по поръчка

Кухня по индивидуален проект. Права кухня изработена от МДФ гланц за всички видими части, корпус ПДЧ габровница бяло. Долният ред шкафове и колоната са в цвят патладжан гланц, а горните ред бял гланц. Кухнята започва с колона с вграден хладилник мини, над него фурна. Следва вградена миялна машина, шкаф за мивка, големи чекмеджета с механизми Blim, а след тях още един модул с по-дълбоки чекмеджета на същата фирма. Горните шкафове са разделиени на три в дължина като всички са с амортесьори за повдигане, по средата има витрина с МДФ рамка бял цвят и мат стъкло.Плота е от технически камък в черен цвят.

продължава>
 
Вградена луксозна мивка

кухни по поръчка

Вградена луксозна мивка Leksgroup изработена от неръждаема стомана с затварящи се стъклени капаци в черен цвят.

продължава>
 
Кухня по поръчка с бар плот на второ ниво

кухни по поръчка

Кухня по индивидуална поръчка. Ъглова кухня с бар плот на второ ниво, като за лице са монтирани два квадрата от бяло стъкло лакобел. Кухнята е в два цвята ПДЧ Kronoshpan, корпус и врати долен ред Тик Меког,корпус и врати горен ред Бяло северно дърво. Като горните шкафове са с декоративни бандове в тъмен цвят, които се открояват много добре на светлите врати.

продължава>
 
Кухня по поръчка с вградени електроуреди

кухни по поръчка

Кухня по поръчка. Редица колони за вградени електроуреди. Това е красив и удобен начин да си вградите електроуредите и в същото време да ви останат свободни шкафове за домакински принадлежности и малки електроуреди. В случаят редицата съдържа шкаф с вграден хладилник Faber, колона с изтеглящи се кошници за подправки и други и накрая са монтирани фурната и микровълновата на второ ниво Faber.

продължава>
 
Кухня по проект в розово

кухни по поръчка

Кухня по индивидуална поръчка. Кой казва, че нежният розов цвят се използа сама за детси стаи. Направената комбинация в случаят е долен ред МДФ розов гланц за долен ред с вкопани иноксови дръжки, с МДФ бял гланц за горен и бял плот. Шкаф за мивка, вградена миялна машина Тека, следват шкафове с чекмеджета Blum, вградена фурна с газови котлони и вграден аспиратор над тях Тека. Горните шкафове се отварят само с едно докосване благодарение на пуш бутоните на Blum.

продължава>
 
Малка ъглова кухня по проект в два цвята - сиво и бяло

кухни по поръчка

Кухня по индивидуален проект. Малка ъглова кухня изработена в два цвята долен ред Зебрано сиво Kronoshpna, корпус пдч бяло, врати горен ред и видими части ПДЧ бял гланц обкантвани с алуминиева рамка. Гетинаксовият плот е на същата фирма в бял цвят. Вградена фурна с керамични котлони Finlux, мивка Тека. Горните шкафове са с нормално отварящи се врати с панти за плавно прибиране, изключение прави вграденият аспиратор Faber, който е в шкаф с амортесьори за повдигане.

продължава>
 
Кухня по проект в два цвята от пдч

кухни по поръчка

Кухня по индивидуален проект. Кухня с вкопани дръжки, проектирана в два цвята ПДЧ долен ред черно, горен ред ПДЧ бял гланц. Вградена фурна и микровълнова Gorenje на второ ниво, колоната до тях е декоративна заради комин. Котлоните и вграденият аспиратор са на същата фирма, мивка Тека.

продължава>
 
П-образна кухня с бар плот по поръчка

кухни по поръчка

Кухня по индивидуален проект. П-образна кухня с бар плот. Кухнята е изработена от два цвята ПДЧ Egger, корпус Мерано, врати оранж. Кухнята е с вгардени електроуреи.Фурната и керамичните котлони са Crown, миялна машина Beko, а мивката е на Teka. Аспиратора е декоративен на Beko, като около него има шкафове витрини. Бар плота е така проектиран, че може да се използва и от двете страни.

продължава>
 
П-образна кухня с красив остров

кухни по поръчка

Кухня по индивидуален проект. П-образна кухня с красив островен бар облицован в декоративни тухлички, сливащи е перфектно в интериора на черно бялата кухня. Вградена фурна с микровълнова на фирма Eurolux в шкаф колона. Горният ред шкафове е изцяло от бели шкафове с хоризонтално повдигане на фирма Blum. Кухнята е изработена от МДФ гланц за всички видими части, технически камък за плот.

продължава>
 
Права кухня по проект

кухни по поръчка

Права кухня по индивидуален проект. Изчистена кухня изработена от МДФ бял лак за всики лицеви части, ПДЧ Габровница бяло за корпус. Гетинаксов плот черен антрацит Kronoshpan. Големи иноксови дръжки. Вградена фурна Beko, керамични котлони на същата фирма и силгранитна черна мивка. Горният ред е опростен с два големи шкафа без дръжки, с пуш отваряне около декоративният аспиратор Faber.

продължава>
 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>

Страница 2 от 11

 

Мебели по поръчка от Ломбардо
Банер