Блог за мебели и обзавеждане по поръчка
Кухня от мдф фурнир и мдф гланц

Кухня от мдф по поръчка

Мебели „Ломбардо” предлага изработка на кухни от мдф по проект на клиента, по проект на наш дизайнер и по каталог. Изборът на модели (от каталога), материали, цветове и текстури е огромен. Запознайте се с предимствата на кухните, изработени по поръчка, и се свържете с нас, за да обсъдим как точно ще изглежда вашата.

продължава>
 
Антре от ПДЧ с гардероб и огледало

Индивидуален проект на антре. Често в дома ни няма две отделени зони за гардероб и антре. В такъв случай се комбинират двете неща, както е и в този апартамент. Гардеробът е трикрилен с надстройка висока до тавана. До него е произведен шкаф с чекмеджета и вратички, а зад него е направено пано с огледало и декоративни рафтове. Материалът, от който са произведени мебелите, е ПДЧ на фирма Gabrovnica, корпусът е Орех а вратите Астра.

продължава>
 
Антре от бял МДФ мат

Индивидуален проект на антре.

Визията на антрето е лицето на апратамента ни. Затова ние се опитваме то да е винаги интересно и завладяващо. Изпълнението, което виждате е много модерно и иновативно. Представлява шкаф с падаща врата, като всички краища са заоблени, а зад него има пано с уникална форма. Направено от МДФ в бял мат, наподобява на полилей със свещи.

продължава>
 
Ъглова кухня с бар

Ъглова кухня с бар плот на второ ниво удобен и функционален за сутрешното ви кафе. Издържана в модерен стил със заоблени форми  в края на компузицията.Съчетанието на бялата кухня със сив термо плот ,цокъл и борд над горен ред шкафове ,включае силгранитната черна мивка и островният аспиратор прави тази кухня изключително изчистена и в същото време интересна.

продължава>
 
Мебели от шперплат

alt Обзавеждане по поръчка от шперплат

Мебели „Ломбардо” ви предлага изработка на обзавеждане по поръчка от шперплат. Ако имате нужда от красиви, нестандартни, евтини мебели – това е идеалното решение за вас.

продължава>
 
Детски стаи по поръчка

alt

Детски стаи по поръчка от мебели „Ломбардо” –  изберете най-доброто за вашето дете

Какви са предимствата на детски стаи по поръчка от мебели „Ломбардо”. Имаме богат опит в изработката на детски стаи по поръчка на клиента, по изготвен от нас проект или по каталог. Съзнаваме колко специфична е функцията на тази може би най-важна стая в дома ви. Детето трябва да се чувства удобно, уютно, да има място за всичките си дейности.

продължава>
 
<< Начало < Предишна 11 Следваща > Край >>

Страница 11 от 11

 

Мебели по поръчка от Ломбардо
Банер