Блог за мебели и обзавеждане по поръчка
Кухня с долен ред кухненски шкафове от фрезован мдф

кухни по поръчка

Долен ред кухненски шкафове, изработени от фрезован МДФ в цвят по Ral матов. Шкафове с еднакъв размер, като са вгрдени фурната и газовите котлони на фирма Gorenje, мивката също е напълно вградена и е на фирма Blanco. Плота е технически камък.

продължава>
 
Вградена миялна машина Beko.

кухни по поръчка

Вградена миялна машина Beko.

продължава>
 
Кухня от фрезован масив в бяло

кухни по поръчка

Кухня изработена от фрезован масив в бял цвят с много красиви керамични дръжки.

продължава>
 
Малка ъглова кухня от ПДЧ гланц бордо

кухни по поръчка

Кухня по индивидуален проект. Малка ъглова кухня от ПДЧ гланц бордо за врати, корпус ПДЧ бяло, гетинакосовият плот също е бял на фирма Kronoshpan. Елетроуредите са вградени. Мивката на Faber е в ъгъла на кухнята, следват шкафове с чекмеджета с монтирани над тях газови котлони. Кухнята завършва с колона за вградена фурна Faber и място за микровълнова.

продължава>
 
Права кухня по проект в два цвята

кухни по поръчка

Кухня по индивидуален проект. Права кухня в два цвята. Долен ред и корпус ПДЧ маслина севиля, врати горен ПДЧ глнац цлонова кост Kronoshpan. Шкаф с мивка Тека, чекмеджета, механизъм за бутилки, шкаф с вградена фурна и керамични котлони Crown. Композицията завършва с шкаф колона за вграден хладилни на фирма Beko.Горният ред шкафове е с амортесьори за повдигане, като по-средата има витрина.

продължава>
 
Ъглова класическа кухня от орехов масив

кухни по поръчка

Кухня по поръчка. Ъглова класическа кухня изработена от орехов масив с фрезовани врати. Вградена фурна в класически стил Ariston и газови котлони, около тях са разположени чекмеджета като челата им са със стъкло, следва силгранитна мивка Faber а кухнята завършва с красив заоблен шкаф с врата. Горните ред шкафове е симетричен на долният ред, като около аспиратор Faber има витрини.

продължава>
 
Права кухня с отворен бар по индивидуален проект

кухни по поръчка

Кухня по индивидуален проект. Права кухня с отворен бар. Изработена от MDF бял гланц за всички лицеви и видими части, корпус ПДЧ Egger венге, гетинаксов плот на същата фирма в цвят венге. Кухнята започва с няколко колои,първата е с вграден хладилник с фризер Ariston, шкаф с изтегляща се врата с кошници за подвправки и други домакински съоръжения и накрая вградена фурна с микровълнова Aristona. Следва права част с чекмеджета и вграден мивка Blanco със стъклени капаци за затваряне. На островният бар е монтиран керамичният плот.

продължава>
 
Шкаф колона с рафтове

кухни по поръчка

Шкаф колона с много удобни рафтове на водачи за чекмеджета с плавно прибиране. Всеки един рафт е удобен за използване, защото може да се изтегли изцяло и така няма да забравяте какво има в дъното на шкафа.

продължава>
 
Механизми за чекмеджета в голямо разнообразие

кухни по поръчка

Механизми за чекмеджета. Има голямо разнообразие на механизми на българският пазар. На тази снимка се вижда само много малка част от тях. В случаят е показано чекмедже на две нива с приборник в горната си част, а доната остава свободна.

продължава>
 
Кухненска мивка BLANCO

кухни по поръчка

Кухненска мивка BLANCO изработена от хром-никелова стомана, устойчива на петна и киселини.

продължава>
 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>

Страница 3 от 11

 

Мебели по поръчка от Ломбардо
Банер