Блог за мебели и обзавеждане по поръчка
Масивна маса тип конферетна в бял гланц

кухни по поръчка

Масивна маса тип конферентна в бял гланц. Посредата на масата има ниша, в която са посадени цветя.

продължава>
 
Ъглова кухня по поръчка

кухни по поръчка

Кухня по индивидуален проект. Ъглова кухня с вградени електроуреди, силгранитна мивка Blanco, печка с газови котлони Eurolux. Долният ред на кухнята е МДФ гланц в синьо-лилаво, горен ред бял гланц. Плот и гръб технически камък. Горните шкафове са с механизми на Blum AVENTOS HS завъртащ механизъм за повдигащи се врати. Като единият шкаф е с отцедник за чинии и чаши.

продължава>
 
Зарязване на гетинаксов плот.

кухни по поръчка

Зарязване на гетинаксов плот.

продължава>
 
Вграден хладилник с фризер

кухни по поръчка

Вгрден хладлник с фризер Аристон в шкаф колона. Начин по-който може да направим кухнята още по красива.

продължава>
 
Аксесоари за класическа кухня

кухни по поръчка

Аксесоарите подсилват стила на всчко жилеще. Затова на тази класическа кухня са направени малки декоративни чекмеджета с керамични дръжки.

продължава>
 
Бар плот на кухня с вътрешна стена

кухни по поръчка

Бар плота на кухнята от вътрешната страна. Механизъм за бутилки, шкаф с чекмеджета с плавно затваряне и два шкафа с нормално отварящи се врати.

продължава>
 
Права кухня с отворен бар по поръчка

кухни по поръчка

Кухня по индивидуален проект. Права кухня с отроовен бар. Изработена от MDF бял гланц за всички лицеви и видими части, корпус ПДЧ Egger венге, гетинаксов плот на същата фирма в цвят венге. Кухнята започва с няколко колои, първата е с вграден хладилник с фризер Ariston, шкаф с изтегляща се врата с кошници за подвправки и други домакински съоръжения и накрая вградена фурна с микровълнова Aristona. Следва права част с чекмеджета и вграден мивка Blanco със стъклени капаци за затваряне.На островният бар е монтиран керамичният плот.

продължава>
 
Малка ъглова кухня по проект

кухни по поръчка

Кухня по индивидулен проект. Малка ъглова кухня, долният ред се състои от шкаф с мивка Тека, ъглов шкаф, свободно стояща печка Gorenje с вграден аспиратор над нея. Следва шкаф с механизъм за бутилки и с чекмеджета.Свободно стоящият хладилник е в шкаф без врата, като над него продължават шкафове. Горният ред е до тавана, като на по малка височина са направени с хоризонтално повдигане, а другите които са до тавана са с нормално отварящи се врати.Корпуса е ПДЧ бяло, вратите са в два цвята ПДЧ гланц капучино за долен ред и бяло за горен на фирма Kronoshpan, плота е на същата фирма в бял цвят.

продължава>
 
Ъглова кухна от ПДЧ по проект

кухни по поръчка

Кухня по индивидуален проект. Ъглова кухня от ПДЧ Egger череша за корпус, врати слонова кост, гетинаксов плот светъл бамбук. Ъглов шкаф с мивка Тека с отцедник. След това е механизма за бутилки, миялна машина с видим панел, вградена фурна с керамични котлони на същата фирма. В горният ред шкафове е монтиран вграденият аспиратор, като около него както и над мивката иам витринни втари с мат стъкло и повдигане с амортесьори.

продължава>
 
Просторна права кухня в два цвята
 

кухни по поръчка

Кухня по индивидуален проект. Права просторна кухня в два цвята ПДЧ долен ред и корпус титан, врати горен ред оранжево, плот бял. Материалите са на Kronoshpna. Горните шкафове са с амортесьори за повдигане, като в центъра са направени две витрини с мат стъкло и рамка ПДЧ.Миялната е свободно стояща, но е под плота, мивка с отцедник на Тека.

продължава>
 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>

Страница 4 от 11

 

Мебели по поръчка от Ломбардо
Банер