Блог за мебели и обзавеждане по поръчка
Малка ъглова кухня с бар плот

кухни по поръчка

Кухня по индивидуален проект. Малка ъглова кухня с бар плот. Изработена в два цвята долен ред Зебрано сиво Kronoshpna,корпус пдч бяло, врати горен ред и видими части ПДЧ бял гланц. Вградена фурна с керамични котлони Crown, мивка Тека.Горните шкафове са с амортесьори за повдигане като са използвани алуминиеви кант дръжки, както за долните така и за горните шкафове.Бар плота има декоративни вкопани елементи, за да е в синхрон с кухнята.

продължава>
 
Механизми за чекмеждета

кухни по поръчка

Механизми за чекмеджета. Има голямо разнообразие на механизми на българският пазар. На тази снимка се вижда само много малка част от тях. В случаят е показано чекмедже на две нива с приборник в горната си част, а доната остава свободна.

продължава>
 
Права кухня по индивидуален проект

кухни по поръчка

Права кухня по индивидуален проект. Изчистена кухня изработена от МДФ бял гланц за врати горен ред, ПДЧ бяло за корпус.долен ред венге луизиана Salex. Големи иноксови дръжки.Вградена фурна на второ ниво Teka, газови котлони на същата фирма,мивка излята в плота. Горният ред е опростен с един голям шкаф над мивката с горно отваряне и един с нормално отваряне от другата страна на декоративният аспиратор Faber.

продължава>
 
Ъглова кухня с вградени електроуреди

кухни по поръчка

Кухня по индивидуален проект. Ъглова кухня с вградени електроуреди. Няколко колони с вгарден хладилник Ariston, вградена фурна Teka, място за микровълнова и шкаф с рафтове. Керамичните котлони Тека са вградени на плота а над тях е аспиратора, на другата стена е мивката, която е на същата фирма. Направена декоративна етажерка с рафтове пред кумин, за да има завършен вид кухнята. Корпуса и вратите на долните шкафове са ПДЧ Kronoshpan зебрано гланц, горните врати и колоните са в ПДЧ бял гланц.

продължава>
 
Кухня по поръчка, ъглова с PVC фолио
 

кухни по поръчка

Кухня по индивидуален проект. Ъглова кухня изработена от МДФ с PVC фолио за вратички в цвят дъб, корпус ПДЧ Габровница светъл дъб, гетинаксов плот Kronoshpan Aнтрацит. Ъглов шкаф с мивка Blanco и повдигнат плот зад мивката. Горните шкафове са с нормално отварящи се врати, като около прозореца завършват с открити заоблени шкафчета.

продължава>
 
Кухня по проект с долен ред от чекмеджета
 

кухни по поръчка

Кухня по индивидуален проект. Кухня с долен ред само от чекмеджета, като изключим ъгловият шкаф с мивка Faber. Газови котлони Тека с декоративен аспиратор на същата фирма. Горните шкафове всичи са с хоризонтално отваряне и са в тревисто зелен гланцов МДФ.Долният ред е изработен от ПДЧ Egger цвят графит. Гетинаксовият плот е бял.

продължава>
 
Кухня по индивидуална поръчка от бял МДФ
 

кухни по поръчка

Права кухня по индивидуален проект. Изчистена кухня изработена от МДФ бял гланц за врати горен ред, ПДЧ бяло за корпусдолен ред венге луизиана SalexГолеми иноксови дръжкиВградена фурна на второ ниво Teka, газови котлони на същата фирма, мивка излята в плотаГорният ред е опростен с един голям шкаф над мивката с горно отваряне и един с нормално отваряне от другата страна на декоративният аспиратор Faber

продължава>
 
Кухня по индивидуален проект с вградени електроуреди

кухни по поръчка

Кухня по индивидуален проект. Ъглова кухня с вградени електроуреди, силгранитна мивка Blanco, печка с газови котлони Eurolux. Долният ред на кухнята е МДФ гланц в синьо-лилаво, горен ред бял гланц. Плот и гръб технически камък. Горните шкафове са с механизми на Blum AVENTOS HS завъртащ механизъм за повдигащи се врати. Като единият шкаф е с отцедник за чинии и чаши.

продължава>
 
Красива ъглова кухня в два цвята
 

кухни по поръчка

Кухня по индивидулане проект. Красива ъглова кухня в два цвята оранжев МДФ гланц и венге. Долният ред е изработен от ПДЧ на Kronoshpan цвят венге с квадратни кокетни дръжки, като около вградената фурна с газови котлони Eurolux двата шкафа с чекмеджета са в оранжево с вградени алуминиеви дръжки. Горните шкафиве са в оранжево, а около аспиратора на Teka са витрини с мат стъкло и алуминиева рамка.

продължава>
 
Кухня по инидвидуален проект с вградени иноксови дръжки
 

кухни по поръчка

Кухня по индивидуален проект. Права кухня с вградени иноксови дръжки. Вградена силгранитна мивка Blanco, шкаф с чекмеджета, вградена фурна с газови котлони Ariston. Горен ред симетричен на долен с отваряне с пущ бутони.Израотена от МДФ, долен ред МДФ фурнир байцван в дъб, горен ред МДФ бял гланц. Плот kronoshpan антрсид.

продължава>
 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>

Страница 5 от 11

 

Мебели по поръчка от Ломбардо
Банер