Блог за мебели и обзавеждане по поръчка
Кухня по индивидуален проект с МДФ рамка в цвят ореп

кухни по поръчка

Кухня по индивидуален проект. Кухнята е изработена от МДФ рамка цвят орех, корпус ПДЧ орех, плота е гетинаксов в цвят черен мрамор. Вградена фурна с газови котлони Finlux, около тях има два шкафа с чекмеджета, следва ъглова черна силгранитна мивка Blanco, полувградена миялна машина Тека. Бар плота е на две нива, с дистнационери. Горните шкафове са раздвижени около аспиратора на Faber има две витрини, ъгловият шкаф е с открити рафтове и е отсавено пространство за микровълнова. Композицията завършва със заоблен шкаф с отрити рафтове.

продължава>
 
Шкаф с вградена фурна

 

кухни по поръчка

Кухня по поръчка с шкаф и вгардена фурна и керамични котлони на Ariston.

продължава>
 
Кухня по поръчка с бар плот

кухни по поръчка

Кухня по индивидуален проект, с бар плот. Кухнята е с вкопани иноксови дръжки. Корпус и врати долен ред венеге, горен ред врати ПДЧ гланц на Kronoshpan, гетинаксов плот бял.Бар плота е завършен със страница от материала на плота, по този начин изглежда по-масивен. Газовите котлони и вграденият аспиратор са на фирма Teka.

продължава>
 
Права кухня с вградени иноксови дръжки по проект
 

кухни по поръчка

Кухня по индивидуален проект. Права кухня с вградени иноксови дръжки. Вградена силгранитна мивка Blanco, шкаф с чекмеджета, вградена фурна с газови котлони Ariston. Горен ред симетричен на долен с отваряне с пущ бутони.Израотена от МДФ, долен ред МДФ фурнир байцван в дъб, горен ред МДФ бял гланц.Плот kronoshpan антрсид.

продължава>
 
Права дълга кухня от ПДЧ по индивидуален проект

 

кухни по поръчка

Кухня по индивидуален проект. Права дълга кухня изработена от ПДЧ Kronoshpan в два цвята. Корпус и врати долен ред орех пасифик тъмен, врати горен ред орех пасифик светъл.Гетинаксов плот бяло. Шкаф за мивка Тека с витрини с мат стъкло и хоризонтално повдигане. Шкаф колона с вграден хладилни Crown.

продължава>
 
Кухня по проект от МДФ гланц в червено и черно

кухни по поръчка

Кухня по индивиддуален проект. Кухнята е изработена от Мдф гланц в червено и черно. Преобладаващият цвят е червеното, целият долен ред. Който включва вградена мивка Blanco, керамични котлони Ariston , колона с вградена фурна и микровълнова на същата фирма, изтеглящ се шкаф с вградени кошници за подправки, и шкаф на свободно стоящият хладилник. Горните шкафове са в черно като преобладават тези с хоризонтално отваряне, вграденият аспиратор Тека е в шкаф с нормално отваряща се врата.Кухнята има нестандартен островен бар плот, с шкафове от двете си страни, а в същото време е направен като малка трапезарна маса.

продължава>
 
Кухня по индивидуален проект с бар плот
 

кухни по поръчка

Кухня по индивидуален проект, с бар плот. Кухнята е с вкопани иноксови дръжки. Корпус и врати долен ред венеге, горен ред врати ПДЧ гланц на Kronoshpan, гетинаксов плот бял. Бар плота е завършен със страница от материала на плота, по този начин изглежда по-масивен.Газовите котлони и вграденият аспиратор са на фирма Teka.

продължава>
 
Ъглова кухня с вградена пералня по индивидуален проект

 

кухни по поръчка

Кухня по индивидуален проект.Ъглова кухня с вградена перална Beko, ъглов шкаф с мивка Тека, механнизъм за бутилки и вградена фурна с керамични котлони Веко. Горните шкафове са до тавана на две нива, долното е с хоризонтално отварящи се врати като има и витрини с мат стъкло, а тези които са до тавана с нормално отваряне.Корпуса и вратите долен ред са ПДЧ Венге, горен ред врати ПДЧ бял гланц, гетинаксов плот антрацит Kronoshpan.

продължава>
 
Кухня по инидивидуален проект в зелен нюанс
 

кухни по поръчка

Кухня по индивидуален проект. Права кухня в зелен нюанс за лицеви части изработени от МДФ гланц.Плот гетинаксов Kronoshpan. Вградена фурна с газови котлони на фирма Eurolux.Декоративен мощен аспиратор.

продължава>
 
Идеен проект за кухня

кухня по поръчка

Ъглова кухня проектирана да се изработи от МДФ гланц бордо за врати и всички видими части. В проекта преобладават чекмеджетата, защото са много удобни и пректични, а с механизмите и аксесоарите, който се предлагат на пазара, едно чекмедже може да бъде много по-функционално, от шкаф с нормално отваряне.

продължава>
 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>

Страница 6 от 11

 

Мебели по поръчка от Ломбардо
Банер