Блог за мебели и обзавеждане по поръчка
Кухня по индивидуален проект

кухня по поръчка

Права кухня в зелен нюанс за лицеви части изработени от МДФ гланц. Плот гетинаксов Kronoshpan. Вградена фурна с газови котлони на фирма Eurolux.

продължава>
 
П-образна кухня с красив островен бар

 

кухни по поръчка

Кухня по индивидуален проект. П-образна кухня с красив островен бар облицован в декоративни тухлички, сливащи е перфектно в интериора на черно бялата кухня. Вградена фурна с микровълнова на фирма Eurolux в шкаф колона. Горният ред шкафове е изцяло от бели шкафове с хоризонтално повдигане на фирма Blum.Кухнята е изработена от МДФ гланц за всички видими части, технически камък за плот.

продължава>
 
Кухня по индивидулен проект

кухня по поръчка

Малка ъглова кухня, долният ред се състои от шкаф с мивка Тека, ъглов шкаф, свободно стояща печка Gorenje с вграден аспиратор над нея. Следва шкаф с механизъм за бутилки и с чекмеджета.

продължава>
 
Ъглова кухня по индивидуален проект
 

кухни по поръчка

Кухня по индивидуален проект. Ъглова кухня с удобен механизъм с вградени кошници, които се изтеглят с вртата. Следват чекмеджета, свободно стояща миялна под плот, ъглов шкаф с мивка Тека и накрая на композицията вградена фурна с керамични котлони Gorenje и аспиратор над тях вграден на същата фирма. Корпуса на кухнята е ПДЧ венге, вртатите ПДЧ бял гланц на фирма Salex, плота е гетинаксов и също е бял.

продължава>
 
Кухня по индивидуален проект

кухня по поръчка

Кухня с вкопани дръжки, проектирана в два цвята ПДЧ долен ред черно, горен ред ПДЧ бял гланц.

продължава>
 
Двустранен бар плот

 

кухни по поръчка

Двустранен бар плот. Този тип островен бар може да се използва както от към кухнята, така и от другата страна.Изработен в два цвята ПДЧ корпус и врати зебрано гланц, плот бял.

продължава>
 
Ъглова кухня с бар плот по проект

 

кухни по поръчка

Кухня по индивидуален проект. Малка ъглова кухня с бар плот.Изработена в два цвята долен ред Зебрано сиво Kronoshpna,корпус пдч бяло, врати горен ред и видими части ПДЧ бял гланц.Вградена фурна с керамични котлони Crown, мивка Тека.Горните шкафове са с амортесьори за повдигане като са използвани алуминиеви кант дръжки, както за долните така и за горните шкафове.Бар плота има декоративни вкопани елементи, за да е в синхрон с кухнята.

продължава>
 
Кухня по индивидуален проект

кухня по поръчка

Права кухня с отроовен бар. Изработена от MDF бял гланц за всички лицеви и видими части, корпус ПДЧ Egger венге, гетинаксов плот на същата фирма в цвят венге.

продължава>
 
Малка ъглова кухня по поръчка

 

кухни по поръчка

Кухня по индивидулен проект. Малка ъглова кухня, долният ред се състои от шкаф с мивка Тека, ъглов шкаф, свободно стояща печка Gorenje с вграден аспиратор над нея.Горните шкафове са до тавана, като на по малка височина са направени с хоризонтално повдигане, а другата част са с нормално отварящи се врати.Корпуса е ПДЧ бяло, вратите са в два цвята ПДЧ гланц капучино за долен ред и бяло за горен на фирма Kronoshpan, плота е на същата фирма в бял цвят.

продължава>
 
Ъглова класическа кухня по поръчка

 

кухни по поръчка

Кухня по индивидуален проект.Ъглова класическа кухня и в същото време с модерно излъчване заради белият си цвят. Вратите на кухнята са изработени от фрезован акациев масив, байцван и лакиран в бял цвят. Кухнята е с вградени керамични котлони Аристон, шкаф с мивка Blanco, след ъгъла е вградената миялна машина Beko, колоната с вградена фурна и още един висок шкаф с рафтове до нея. На горният ред е монтиран декоративният куминен аспиратор, като около него са сложени две витрини с хоризонтално повдигане с рамка от масив и мат стъкло.

продължава>
 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>

Страница 7 от 11

 

Мебели по поръчка от Ломбардо
Банер