Блог за мебели и обзавеждане по поръчка
Кухня по поръча по индивидуален проект

0308

Кухня по индивидуален проект по време на монтаж, на следващата страница може да я видите довършена.

продължава>
 
Ъглова кухня с изчистен дизайн

0309

Ъглова кухня с изчистен дизайн, но за сметка на това красиво гланцов патладжан. Корпуса е в светъл дървесен цвят ПДЧ Маслина севиля Kronoshpan, a вратите са МДФ гланц. Гетинаксовият плот, гърба и обличането на комина също са маслина севиля като те са термо и водоустойчиви. Вградена фурна с керамични котлони Тека, вграден аспиратор на същата фирма. Мивка Blanco и накрая вградена перална машина.

продължава>
 
Силгранитна мивка с два отвора за смесител

0307

Силгранитна мивка с два отвора за смесител и дозатор за течен сапун. Също така има допълнителен аксесор за отцеждане на чинии, който може да се слага и маха по-всяко време.

продължава>
 
Шкафове с хоризонтално повдигане

0306Горните шкафове са с хоризонтално повдигане с механизми на Blum. А над и под тях са сложени диодни ленти за красив ефект и разбирасе допълнително осветлнение. Друг аксесоар, който има много голямо значение за визията на кухнята са дръжките, тук те са на фирма Salex.

продължава>
 
Кухня по индивидуален проект

0305

Кухня по индивидуален проект. Ъглова кухня в завладяващо оранжево. Започваща с заоблен открит шкаф, чекмеджета с различна дълбочина, вградена миялна машина, шкаф за силгранитна мивка в черен цвят на фирма Blanco.

продължава>
 
Кухненски бокс по поръчка от ПДЧ

0304Кухненски бокс по поръчка. Малка кухня с вградена фурна и котлони Crown, ъглов шкаф с мивка на Teka и накрая чекмеджета.Горните шкафове са симетрични на долните над печката е вграденият аспиратор Crown, над мивката е направена витрина с мат стъкло. Кухнята е изработена от ПДЧ в един цвят баварски бук, гърба е в същият цвят а плота е гетинаксов на Salex титан.

продължава>
 
Кухня по индивидуален проект в черно и бяло

0302Кухня по индивидуален проект. Права кухня в черно и бяло, преобладаващит цвят е бялото то е използвано за всички врати и е от МДФ гланц, за корпус е използвано черно на фирма Egger. Плота и гърба са на същата фирма и са в цвят сив мрамор. Разположението на кухнята е функционално, между вградената фурна с керамични котлони над нея на Ariston и мивката Faber има два шкафа с чекмеджета.

продължава>
 
Ъглова кухня по индивидуален проект

0302Кухня по индивидуален проект.Ъглова кухня изработена от ПДЧ Kronoshpan, корпуса е в дъб пастел, а вратите в Жълто пасте, термоплота е на същата фирма в цвят Антарктис. Електроуредите са вградени, фурна и керамични котлони Ariston, до мивката Тека са разположени чекмеджета и механизъм за бутилки, а след ъгъла е вградена пералната машина на Indesit.

продължава>
 
Kухня по индивидуален проект в тревисто зелено

0301Кухня по индивидуален проект. Красива ъглова кухня в тревисто зелено. Започваща със заоблен шкаф с врата, контейнери, ъглов шкаф с мивка и смесител Тека, фурна с газови котлони Gorenje, а от двете им страни шкафове с чекмеджета с плавно пробиране на Blum. Горният ред също започват с заоблен шкаф само че с отрити рафтове, следват стандарти шкафове и около аспиратора Faber витрина, като е дната е с хоризонтално отваряне а другата с нормално.

продължава>
 
Кухня по поръчка от ПДЧ венге и стъкло с високи шкафове

alt

 

Кухня по поръчка. Линия от високи шкафове тип колона, които включват хладилник с фризер Ariston, фурна на същата фирма и шкаф с изтегляща се врата с кошници, следва якаф с ролетна щора стъпващ на плота.

Кухнята е изработена от ПДЧ венге за корпус, врати и лицеви панели на бара МДФ гланц, плотовете са от бамбук, гърба е съчетан от ПДЧ венге и стъкло като между тях има свърваща иноксова лайсна.

продължава>
 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>

Страница 10 от 11

 

Мебели по поръчка от Ломбардо
Банер